Olaylı derbi sonrası PFDK'ya sevkler açıklandı!

Yaşanan olaylı derbi sonrası TFF'den yapılan açıklamada Fenerbahçe, Beşiktaş ve Pepe, PFDK'ya sevk edildi.

Olaylı derbi sonrası PFDK'ya sevkler açıklandı!
Olaylı derbi sonrası PFDK'ya sevkler açıklandı!
GİRİŞ 20.04.2018 20:18 GÜNCELLEME 20.04.2018 20:25
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Olaylı derbinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi. Öte yandan derbide kırmızı kart gören Pepe de tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle: 

 

 

"1- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 19.04.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü görevlisi ALİ BOZAN'ın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 20.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü görevlisi GÖKHAN UYANIK'ın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı' nın 44. maddesi uyarınca 20.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 19.04.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş Kulübü görevlisi ERDİNÇ GÜLTEKİN'in aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 20.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş Kulübü futbolcusu KEPLER LAVERAN DE LIMA FERREIRA'nın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 20.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

YORUMLAR 23
  • bekir ales 6 yıl önce Şikayet Et
    gostermelik sevk edilmis tolga zaten her zaman yedek.
    Cevapla
  • efe türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Tolga mustafa pektemek oguzhan necip bunlar niye sevk edilmedi sen tribüne laf at küfür et güvenlik görevlisi döv ondan sonra sevk edilme yanlış o holiganlara terörristlere ceza aığr ver tahrikten bunlarada ver.
    Cevapla
  • mst mst 6 yıl önce Şikayet Et
    bakın emre kameralardan dolayı ceza alıyor. fenerbahçe teknik adamı sırtına taş geldiginde olay basitleşmişti fener ceza almıstı . ortada görüntü var ve görüntüye göre karar verildi. kafasına peruk gelen bir adam var. bu olayları basite almayın. ikinci düşüşü tamamen yalan. gerçekleri konuşun kardeşim. fenerbaçte galatasaray maçında tonlarça su atıldı. şimdi bakıyorıum kagıt gelse takımı çekerim diye sloganlar atılıyor. 3 klür bir olup fener adına yasa dışı pankart açtı . kim ne ceza aldı. şimdi hedef gösterenler suçlu azdırıcılar ahlak dersi veriyor. videolar izlensin ceza verilsin . raporları hazırlayanlara kalmasın bu iş. bu iş beşiktaş ve olay isteyen ali beyin trollerinin işidir.
    Cevapla
  • BJK li 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener hükmen mağlup olup en az 5 maç ceza almalı. Kurallar açık, araya büyükler girmezse tabi!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Tff.nin bu Sevk kararlarından sonra Küfür edilen her futbolcu Maçın gidişatına Maçı tatil ettirmek için göre Seyirciye saldırabilir?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle