Quaresma: Bana adeta 43 yıl gibi geldi!

Olaylı Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi sonrası 5 maç ceza alan ve yaklaşık 1 buçuk ay sahalardan uzak kalan Ricardo Quaresma, Akhisar mücadelesi ile takıma yeniden dönüş yaptı, açıklamalarda bulundu.

Quaresma: Bana adeta 43 yıl gibi geldi!
Quaresma: Bana adeta 43 yıl gibi geldi!
GİRİŞ 15.04.2018 11:03 GÜNCELLEME 15.04.2018 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe'yle 1 Mart'ta oynadığı karşılaşmaya damgasını Ricardo Quaresma vurmuştu.

Portekizli futbolcu, ikinci yarıda dahil olduğu maçta 7 dakika süre alıp Josef de Souza'ya eliyle yaptığı müdahale ve sonrasında yer aldığı saha olayları sebebiyle 5 maç ceza almıştı. Cezasını tamamlamasının ardından önceki gün Teleset Mobilya Akhisarspor'la oynanan mücadelede formasına kavuşan tecrübeli futbolcu, takımından ayrı kaldığı dönemle ilgili olarak yorumda bulundu.

 

 

81 dakika sahada kaldı

Görüşlerini basın mensuplarıyla paylaşan Quaresma, takımından ayrı kaldığı dönemde büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Quaresma, "Tam 43 gün formamdan ayrı kaldım. Bana adeta 43 yıl gibi geldi. Takımıma katıldığım karşılaşmada kazanmak benim için çok güzel bir duyguydu. Ama kaçırdığımız gollere üzüldüğümü belirtmeliyim. Şimdi fire vermeden şampiyonluğa yürüyeceğiz" sözlerini sarf etti.

Akhisarspor karşısında oyuna ilk 11'de başlayıp 81 dakika sahada kalan Quaresma, takımın hücum hattını hareketlendirmiş ancak girdiği pozisyonlardan sonuç alamamıştı.

YORUMLAR 2
  • Öncel YAPRAK 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Q7 (Top cambazı) söylediğine aynen katılıyorum..Olayı TV den izlediğime göre sana verilen ceza tamamen haksızlık. Beşiktaşımız şampiyonluğa giderken Rakipler bu gidişi engellemeliydi. önce Başkanımıza, sonra hocamıza daha sonrada siz futbolculara olumsuz ve moral bozucu işler yapmaya kalkışılıyor. Moralinizi bozmayın. Kenetlenin ve Şampiyon olun. Size şampiyonluk yakışır.Şampiyonluğun ayaklarınızın ucunda olduğunu unutmayın.
    Cevapla
  • Yasir 6 yıl önce Şikayet Et
    umarız sana bur ders olmuştur
    Cevapla