Antrenörü açıkladı! 'Yedek kaldığı için mutsuz'

Hırvat basınına konuşan Beşiktaş’ın kaleci antrenörü Mrmic, “Vida oynamadığı için mutsuz. Sonuçta kenarda oturmaya alışık bir futbolcu değil. dedi.

Antrenörü açıkladı! 'Yedek kaldığı için mutsuz'
Antrenörü açıkladı! 'Yedek kaldığı için mutsuz'
GİRİŞ 12.04.2018 09:40 GÜNCELLEME 12.04.2018 09:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlıların devre arası Dinamo Kiev’den kadrosuna kattığı Domagoj Vida’nın forma şansı bulamamasını değerlendiren Mrmic, “Vida oynamadığı için mutsuz. Sonuçta kenarda oturmaya alışık bir futbolcu değil. Ancak takımda büyük bir forma rekabeti var. Pepe, Medel ve Tosic gibi isimlerin forma için savaştığı bir takım söz konusu” ifadelerini kullandı.

Vida’nın Beşiktaş’ta yedek kalsa da Hırvatistan’ın Dünya Kupası kadrosunda yer alacağına inandığını da belirten Mrmic, “Son derece zorlu bir şampiyonluk yarışı geçiyor. Galatasaray’ın diğerlerine göre daha zor bir takvimi var. Bizle de oynayacaklar ve zorlu deplasman maçları var. Quaresma’nın da cezasının sona ermesiyle biz daha da güçleneceğiz. Rakiplerin alacağı sonuçlara da bağlı olarak şampiyonluğa ulaşabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR 3
  • ali osman 1903 6 yıl önce Şikayet Et
    bence şenol hocanın adaletine güvenmek gerek yeni gelen banko oynuyacak diye bir kural yok onun gözünde hazır olduğunda oynatıyor
    Cevapla
  • adali 6 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca yeni geleni azıcık takımı tanımadan anlamadan oynatmaz bunu herkes biliyor.vida formayı aldımı iyi rekabet olacak.
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    gunes gitsin tosici oyanatsin yildizlar ona yakismaz
    Cevapla