Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış mücadelesinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Gençlerbirliği'nin golü 90+2'de gelirken Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, o anlarda bir paylaşım yaptı.

Mücadelede 90+2'nci dakikası oynanırken Alper Uludağ, gelişen kontratakta Gençlerbirliği'ne 3 puanı getiren golü kaydetti. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma bu dakikalarda flaş bir paylaşıma imza attı.

Karşılaşma sırasında Instagram'dan canlı yayın yapan Quaresma, Gençlerbirliği'nin son dakikada gelen golünün ardından bir hayli sevindi. Portekizli futbolcunun bu görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Galatasaray 27.05.2018 13:48
    Evet ooooh yeeee her yer sarı kırmızı :)
  • Ramazanramazqn 11.04.2018 20:23
    Sizleri seviyoruz hepbirlikte onayacaz ama bunun bir çartıvar ama illaki kazanacaz sonradan kaybedecez sonradan hep birlikte kazanacaz illaki olacak yani den olacak ginede oynayacaz sonunakadar bırakmayacaz ginede hahinlerimizi kazandırmayacaz onlar bizi sevmiyorla biz birbirimizi sevecez ama bunların olmaması lazım değil dir gomis napıyor onunla ilgileneli m güzel oynuyor çok güzel gomis inanamıyorum gomis güzel oynuyor ortaladan oynasın gomis selamlarımı iletin ben ramazan galatasaylıyım teçekür ederim gomise
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek