Demba Ba ilk kez konuştu! 'Direkten dönen topa...'

Göztepe’nin Senegalli golcüsü Demba Ba, önceki akşam eski takımı Beşiktaş karşısında sergilediği performansı yorumladı. Göztepe’nin yıldızı, “Bir profesyonel gibi çıkıp elimden geleni yaptım. Direkten dönen topa en çok ben üzüldüm” dedi.

Demba Ba ilk kez konuştu! 'Direkten dönen topa...'
Demba Ba ilk kez konuştu! 'Direkten dönen topa...'
GİRİŞ 09.04.2018 09:57 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Göztepe maçı öncesinde, “Demba Ba’yı çok seviyoruz. Yeni sezonda onu takımımızda görmek istiyoruz” sözleri, büyük yankı yaratmıştı.
 
Sarı-Kırmızılılar’ın cephesinden gelen sert cevap, gerilimi artırırken Demba Ba bu durumun dışında kalmayı tercih etmişti. Siyah-Beyazlılar karşısında önceki gün 90 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, 73. dakikada ceza sahasının çaprazından yaptığı sert vuruşla Beşiktaş kalesini yokladı ancak direğe takıldı.

Maç sonunda konuşan tecrübeli oyuncu, “Ben Göztepe’nin oyuncusuyum. Beşiktaş’ı ve taraftarını ne kadar çok sevsem de maça bir profesyonel gibi çıkıp elimden geleni yaptım. Direkten dönen topa en çok ben üzüldüm” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 19
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    iftira atan kul hakkına girer ve bedelini ahirette öder
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan söyleyenin alnında bitmiyor dembaba bırak bu ayakları maçın başında atmadığın gollere ne diyelim??????
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk li olmayanlar ne kadar fotbol cahili oldukları yorumlarından belli
    Cevapla
  • Cafer c 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan!..
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bu işleri Demba ba herkes gördü neler yaptığını.Hikaye anlatma bize.
    Cevapla
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Maç 3-0 a gelene kadar eli belinde gezindi, sonra yalandan yere 1-2 pozisyonda yırtındı. Şimdi milyonlarca taraftar fair bir müsabaka, ahlaklı bir mücadele bekliyor, hangi takıma gönül verirsek verelim, saha dışında, masa başlarında ahlaksız bir yarış var, hatır şikeleri, kayırmalar, "endsütriyel futbol, ne yapalım böyle oluyrmuş" diyerek vicdanlarımızı rahatlatabilir miyiz? Sonucu zihinlerde önceden belirlenmiş mücadeleler izlemek sportif zevk verir mi? Sonucu danışıklı olarak belirlenmiş yalandan maçlar, yalandan şampiyonluk mücadeleleri izlemek midemizi bulandırmıyor mu Arkadaşlar? Renk ve takım taraftarlığı taassubunu bir kenara bırakıp dğrğstçe cevap verelim buna lütfen...
    Cevapla
  • bjk25 6 yıl önce Şikayet Et
    demba ba yı tanımadığın çok belli o bizdeyken de eli belinde gezip bir anda çıkıp goller atıyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle