Şenol Güneş'ten ilginç Demba Ba yorumu

Beşiktaş ve Göztepe arasında hafta içerisinde yaşanan Demba Ba polemiğine dair teknik direktör Şenol Güneş'ten ilginç açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 07.04.2018 23:19 GÜNCELLEME 07.04.2018 23:21
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta 5-1 mağlup ettiği Göztepe karşılaşması sonrası teknik direktör Şenol Güneş'e Demba Ba soruldu. Hafta içerisinde Başkan Fikret Orman ve Mehmet Sepil arasındaki karşılıklı diyaloglar gündemi oldukça meşgul etmişti. Şenol Güneş, Demba Ba polemiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

DEMBA BA'YI 3 OYUNCUYLA KONTROL ETTİK

 

 

"Demba Ba'nın vurduğu top direkten döndü. Başkandan da Allah razı olsun, sayesinde 3 oyuncuyla Demba Ba'yı kontrol altına almak zorunda olduk! Öküz altında buzağı aradılar ve bu açıklamayı çarptırdılar. Beşiktaş bu oyuncuyu istese ve bizim maçta bilerek oynamasa bu oyuncu, Beşiktaş gidip bu futbolcuyu alır mı? Birkaç gün yazıldı şimdi unutulur

YORUMLAR 22
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Öküz altında buzağı arayanlar,önce işinize bakın.Kıskançlığı bırakın.
    Cevapla
  • Serkan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu galibiyet bazı renklilerin canıni acıtmış hala neyin derdindesiniz göztepemi yenecek deplasmandada yendik bu 6 hafta zor olacak sizler icin konustukca konuşun kendinizi yorun
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    her zamanki gibi bos konusmus acaba soylediklerine kendi inaniyormu
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin derdiniz ne? adam olanlari konusuyor siz hazımsız ezikler oturdugunuz yerden anca boş yaparsınız
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Demba Ba küçük ayrıntı ,Kahvedeki vatandas TFF ,MHK Başkanları kim, Kulüpler Birliği Başkanı kim, Meteleri ,Fıratları , Bülentleri ,Halisleri , Cüneytleri hepsini bilir.. Yeni çıkan kulüplere niye BJK 'li teknik adam atanır bunları sorgular. Mesleğini hakkıyla yapana Samet gibi saygı gösterir. Ama neyin ne olduğunu bilir. Futbolu ancak SİYASAL OTORİTE temizleyebilir.
    Cevapla
  • kapkara 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenolcuğum nefes tüketme senin takımın ne olduğunu Başakşehir ,9 kişilik Fener karşısında gördük.İdman maçlarında 8 gol atan Bayern istesydi 15 gol atardı.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Haysiyeti olan fener maçından söz etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle