İspanyollar duyurdu! La Liga devi Oğuzhan'a talip!

Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu Oğuzhan Özyakup'a 5 Avrupa kulübünün talip olduğu ortaya çıktı.

İspanyollar duyurdu! La Liga devi Oğuzhan'a talip!
İspanyollar duyurdu! La Liga devi Oğuzhan'a talip!
GİRİŞ 28.03.2018 23:47 GÜNCELLEME 28.03.2018 23:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kaptanı Oğuzhan Özyakup'un siyah beyazlılardaki geleceği belirsizliğini koruyor. Sezon sonunda kontratı sona erecek olan oyuncunun yönetimle prensipte anlaştığı iddia edilse de Avrupa'dan 5 kulübün milli futbolcunun peşinde olduğu belirtildi.

Plazadeportiva'nın haberine göre Beşiktaş'tan ayrılabileceği aktarılan Oğuzhan Özyakup'a La Liga ekiplerinden Valencia talip oldu. Aynı haberdeki detaylara göre Oğuzhan'ı isteyen diğer kulüpler Marsilya, Lazio, Everton ve Milan.

 

 

BEŞİKTAŞ'IN OĞUZHAN PLANI

Hatırlanacağı üzere Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesine dair bir çok iddia ortaya atılmştı. Bir iddiaya göre Beşiktaş, oyuncunun sözleşmesinin bitip boşa çıkmasını bekliyor. Bunun sebebi ise Arsenal'in oyuncu üzerindeki bonservis hakkını yitirmesi. Diğer iddia ise oyuncunun sözleşmesinin uzatıldığı ancak bunun henüz açıklanmadığı yönünde.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 6
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    BJK ve Türkiye'nin para kazanma ihtimali ortaya çıkınca birileri niye geriliyor ve karşı saldırıya geçiyor, gerçekten anlamıyorum.
    Cevapla
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın en iyi asist yapan oyuncusu, her maçta forveti en az 2 kez yüzde yüz gol pozisyonuna sokan hemde üstüne defans yapan, Mesut Özil'den sonra bence bu işi en iyi yapan Türk oyuncu. En az 30 milyon dolara satılmalı yoksa Cenk'in yerini dolduramadığı gibi Oğuzhan'ın da yerini Beşiktaş zor doldurur. Bazen para yerine başarıyı düşünmek lazım yoksa büyük takım olamazsınız, şu anda Cenk'i satan Beşiktaş pivot santraforsuz hali ortada, şampiyonluk elden gidecek 27 milyon euroya.
    Cevapla
  • Kayseri 6 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona mencister real istemiyormu birezilya milli takiminin 23 kisilik kadrosuna giremeyen taliscanin yedegini
    Cevapla
  • petro55 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu fizikle sadece Mersin idman yurdunda oynar
    Cevapla
  • Serkan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gidersin yerine 10 kat iyi biri gelir
    Cevapla
  • GS-BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray verelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle