Fikret Orman: 'Şampiyon olacağız'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, KKTC'de katıldığı 115. yıl kutlamasında sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarını söyledi.

Fikret Orman: 'Şampiyon olacağız'
Fikret Orman: 'Şampiyon olacağız'
GİRİŞ 20.03.2018 14:05 GÜNCELLEME 20.03.2018 14:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önlerinde sekiz maçın daha olduğunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır'. Başakşehir'e yenildik ama, biz bu şampiyonluğu alacağız" dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) dün akşam düzenlenen 115'nci yıl kutlamalarına katılan Orman, Medipol Başakşehir karşısında şansız değil, iyi olmadıkları için yenildiklerini ifade etti.

Önlerine bakacaklarını kaydeden Fikret Orman, "Önümüzde daha sekiz maç var. Çok sular geçer altından. Bizim açımızdan özeleştiri yapma süreci bu. Şenol Güneş hocamızla birlikte kazanacağız, yine şampiyon olacağız" dedi.

Taraftarlarla beraber olmanın önemli olduğuna dikkat çeken Orman, "Maç kaybetmiş olabiliriz. Ama biz sizlerle birlikte şampiyon olacağız. Birlik olacağız" diye konuştu.

Kıbrıslı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği geceyi düzenleyenlere teşekkür eden Orman, "Kıbrıs'ı da çok sevdiğini" söyledi. Sanatçı Ömür Gedik'in de sahne aldığı gecede, taraftarlar şampiyonluk şarkıları söyledi.

YORUMLAR 2
  • ali kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    demirören ve bu hakemler olduğu surece tabi sampiyon olacagim dersiniz
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. O bahsettiklerin takimi yakti hep ilkleri bjk ya yasattilar. Ülkenizde hangi futbolcu küfürden ceza almis Caner gecen Fb Gs macinda hakemin koluna vuruyor Kart bile Yok. Q7 anlatmama bile gercek yok sunuda söylim Bu hakemler olmayasdi Su an ligin üstüde bir baska olurdu alti biraz fark ederdi maksat Istanbul takimlarinin sampiyonlugu degil. Temiz keyif veren futbol idda kuluplerine nazaran
    Cevapla