Şenol Güneş'ten itiraf! '1 puan alsaydık bile...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir'e mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten itiraf! '1 puan alsaydık bile...'
Şenol Güneş'ten itiraf! '1 puan alsaydık bile...'
GİRİŞ 18.03.2018 22:16 GÜNCELLEME 18.03.2018 22:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kötü oynadıklarını ve mağlubiyeti hak ettiklerini söyleyen Şenol Güneş, "Takımın yorgun olduğunu kabul etmiyorum. Oyun olarak bir şey yapmadık. Futbol adına bütün yanlışları yaptık. Savunmada kalmamıza rağmen rakibe şans verdik. Ne ofans, ne de defans olarak doğru işler yaptık. Çok kolay top kaybettik. Üretken değildik, ikinci yarı daha iyi başlamamıza ve rakip 10 kişi kaldıktan sonra rakip yarı sahada oynamamıza rağmen pozisyon üretemedik. Oynadığımız oyunla mağlubiyeti hak ettik. Büyük bir şans yakalamıştık, bu şansı kullanmak istedik. İkinci yarı belki 1 puan alabilirdik, alsak bile iyi oynamadığımızı söyleyebilirim." dedi.

Mağlubiyette sorumlunun kendisi olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Mazereti kimsede aramaya gerek yok, oyuncuların iyi niyetinden şüphem yok. Benim yanlış seçimlerim, doğru uygulama yapmadık demektir, sebebini arayacağız." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 16
  • faik 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocam size yardımcı bir antrenör lazım. Bazı futbolcuları çok kolay harcıyorsunuz. Örneğin mitroviç, vida, kerim frei. Ayrıca larin 'i neden hiç oynatmıyorsunuz. Larin negredo ve love 'dan çok mu kötü.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    demba ba yı niye almadınız adamın hangi duruşunu beğenmediniz hem başkan hem şenol güneş suçlunun başı ve başkan havalarda 1500 şenol güneş de havalarda 1500 oyuncularda ruh yok Q7 hariç hiç birinde ruh yok hepsi süt çocuğu gibi oynuyor 3 tanesinde Q7 ruhu olsa başakşehir gibi ismi namı olmayan takımı 3 lerdi
    Cevapla
  • o.o 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz düşünmek gerek CENK DİYORKİ FİZİKSEL OLARAK ZORLANDIM DİYOR İNGİLİTERE 7. 8. TAKIMI BİLE BİZİ ÜST TAKIMLARINDAN DAHA İYİ
    Cevapla
  • BİLAL ERDEM 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün bende maçtaydım. Bir Başakşehirli olarak sadece Beşiktaşı yenmedik, Hakemi de, TFF'yi de yendik, Trt sporun yanlı yorumcuları Ali Gültekin, Mustafa Denizli'yi de yendik. Özellikle Medel'in pozisyonunu bile göstermeyen Bein Sportu da yendik. 3 büyüklere gösterilen tolerans ve ilgi diğer takımlara gösterilmediği sürece TÜRK FUTBOLU G-E-L-İ-Ş-E-M-E-M-E-Z.
    Cevapla
  • faik 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir golü attığı pozisyonda Tolgay 'a faul yaptığını neden yazmadın. Asıl siz bu kadar yanlı yorum yaptıkça Türk futbolu gelişemez. Ayrıca, başakşehir sırf Beşiktaş 'ı yenmek için uefa kupasında 8 yedek oyuncuyla saha çıkmadı mı?
    Cevapla
  • ben de haklıyım 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha birkaç hafta önce Aykut Hoca Başakşehir'in nasıl etkisiz hale getirilebileceğini ve nasıl kolaylıkla yenileceğini gösterdi. Çok basit. Makinanın dişlilerini bozdu ve Başakşehir pozisyon bile bulamadı. Ama sen, ben oyunumu oynarım diye diretiyorsun. Kesinlikle bu mağlubiyet Şenol Güneş'in eseridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle