İtiraf! 'Gürültüden anlayamıyorsunuz'

Bayern Münih'in başarılı oyuncusu Thomas Müller, Beşiktaş'ı UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 15.03.2018 00:32 GÜNCELLEME 15.03.2018 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Thomas Müller yaptığı açıklamada İstanbul'da pek de hayal ettikleri gibi bir oyun oynayamadıklarını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Müller ilk olarak karşılaşmayla ilgili ''Özellikle ikinci yarıda panik bir oyunumuz vardı, çok top kaybettik. Tam hayal ettiğimiz gibi olmasa da kazanmayı başardık. İstanbul'da 3-1 kazanıyorsanız, her şeyin yanlış olmadığını söyleyebilirsiniz'' ifadelerini kullandı. Tribünler hakkında da konuşan Müller, ''Bugün tribünler çok gürültülüydü. Özellikle ıslıklar yükseldiğinde saha içerisinde takım arkadaşınızı anlayamıyorsunuz'' dedi.

 

Gelecek turdaki hedefleri hakkında da konuşan başarılı oyuncu ''Beşiktaş karşısında görevimizi yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Şimdi hedef önümüzdeki turu geçmek'' dedi.

YORUMLAR 2
  • Coşkun 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar gol yiyipde bağırmamak eldemi
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Devamlı Islıkla hem sahadaki futbolcuları hemde tirübündeki insanları rahatsız etmek , iyi taraftarlık değil, çoşku olmalı ve şarkı söylemek lazım.
    Cevapla