Heynckes: 'Böylesini dünyada görmedim'

Bayern Münih'in tecrübeli teknik direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş tribünleri karşısında çok etkilendiğini söyledi.

GİRİŞ 14.03.2018 22:58 GÜNCELLEME 15.03.2018 09:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden ve çeyrek finale yükselen Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

''BURADA GERÇEK BİR ŞAMPİYONLAR LİGİ ATMOSFERİ VAR''

 

Beşiktaş taraftarlarının çok iyi bir atmosfer yarattığını söyleyen tecrübeli teknik adam, ''Burada oynamak her zaman zordur. Beşiktaş taraftarı her türlü övgüyü hak ediyor. Burada gerçek bir Şampiyonlar Ligi atmosferi var. Harika bir atmosfer, etkilenmemek elde değil. Her oyuncu için burada oynamak çok özel bir duygu. Dünyada gördüğüm en iyi statlardan biri burası.'' şeklinde konuştu.

''BEŞİKTAŞ, BUNDESLIGA'DA OLSAYDI...''

Beşiktaş'ın stadında Avrupa'da ilk kez kaybettiğini hatırlatan Alman teknik direktör, Beşiktaş bu statta hiç maç kaybetmedi, grubu da namağlup kazandı. İlk maçı 5-0 kazanmış olsak da, 2. maçta ciddi olmamız gerektiğini defalarca vurguladım. Beşiktaş Bundesliga'da kaçıncı sırada olurdu söylemek zor ama orta sıraların üzerinde olurdu.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • Bora 6 yıl önce Şikayet Et
    “Besiktas seyirci guzeel, İstanbul ben çok beyeniyor, sis kebab bekleva şook seviyor ben” Netice...? Türkler bıraksın artık şu futbolu. Olmuyor işte...
    Cevapla
  • Halil efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Pohpohla beni.. Daum bunlari iyi ögretmis
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kendini Yorum Yaptım Zanneden Şahıslar Biz Vardar Ovasında Östersad la Oynamadık..! Biz Kaleye Orta Saha Oyuncumuzu Alıp 9 Kişi İle Yeneceğimiz Bir Takımla da Oynamadık..! Sizlerin Korkusunu da Anlıyoruz Tabi Ellerinde Sadece Lig Kalmış Lig de Şampiyonluk Kovalayanlar Şimdi Beşiktaş'ın Ellerinde ki Lig Şampiyonluğu İçin Daha Fazla Mücadele Edip Ellerinden Alabilecek Olması Düşündüklerinde Bu Yorumları Yapmaları Tabii dir..!
    Cevapla
  • gürhan 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar size toplamda 8 gol atmış siz manşetten seksenli yılların manşetini atıyorsunuz bu avuntular seksenli doksanlı yıllarda yapılıyordu adamlar bir düzine gol atar sonra seyircinize hayran kaldık istanbula hayran kaldık der gönlümüzü alırdı demek ki 40 senede bir arpa boyu yol gidememişiz
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumun cok guzel adamlar resmen geyik muhabbeti yapti futbol oyle degil boyle oynanir dediler gittiler el oglu adama acimaz 8 gol ne demek yahu biraz utanma olur insanda ruhsuz herifler.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç : sıfıra sıfır elde var 8-1 iki maçta. İlginçtir bir de övünüyoruz , yarım düzineden fazla gol yedik. Halimiz içler acısı aslında
    Cevapla
  • bjk25 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene arsenali içerde dışarda 5-1 yendiler yani bizim takımlardan çok çok üst düzey bir takım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle