Quaresma: 'Hiçbir Türk takımı...'

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, Bayern Münih maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 14.03.2018 22:29 GÜNCELLEME 15.03.2018 09:18
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilen ve turnuvaya veda eden Beşiktaş'ta Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı.

''ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR''

 

Artık Süper Lig'e döneceklerini söyleyen Quaresma, ''Taraftarımız tek kelimeyle mükemmeldi, her zaman mükemmeller. Şimdi lige dönüyoruz, şampiyonluk şansımız var, bunun bilincindeyiz. Bunun için mücadele edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

''KOLAY KOLAY TÜRK BİR TAKIMIN GELEMEYECEĞİ NOKTA...''

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri performansın özel olduğunu belirten Portekizli futbolcu, ''Kolay kolay hiçbir Türk takımının gelemeyeceği bir noktaya geldi bu takım. Grup aşamasındaki performansımız özeldi.'' sözlerini kullandı.

''TFF KARAR VERDİ, HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU''

Aldığı 5 maçlık ceza hakkında da konuşan Ricardo Quaresma, ''Takımla beraberim, çalışmalara devam ediyorum. Tabii ki maçlara çıkamıyorum ama dışarıdan onlara verebildiğim desteği veriyorum. Federasyon karar verdi, bütün kamuoyunun gözünün önünde oldu her şey. Olay nasıl gelişti, neler oldu, biliyor herkes. Artık 5 maç beklemek zorundayım.'' dedi.

YORUMLAR 34
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    q7 kendini rezil etmiş, kendilerini kupayı falan aldıklarını zanediyor garibim, gs o noktaya 3 kere geldi, 2 kere çeyrek final oynadı, elediği takımda juventus dortmundu bjk gibi asrın en kolay gurubundan çıkmadı.
    Cevapla
  • ronin 6 yıl önce Şikayet Et
    5 maçlık komik bir ceza ile kurtulmuş.Utanmadan konuşuyor...
    Cevapla
  • DİKKATLİ 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam sanırım fenerin çeyrek final oynadığını,çeyrek finalde chelsea ye çok az bi farkla elendiğini.galatasarayın UEFA kupasını aldığını falan bilmiyor.birileri şuna hatırlatsın kimler daha önce neler yapmış.
    Cevapla
  • KaraKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk başta dikkatli okumanı tavsiye ediyorum Q7 orda kolay kolay gelenemeyeceğinden bahsetmiş ve doğru söylemiş şuanda süperligde Beşiktaş seviyesine çıkabilecek takım yok bunuda ligde oynadığımız derbilerde gördük.
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca GS 2000 yılında (milenyum) UEFA ve süper kupayı kazandığı için hiç bir takımda olmayan 1000 yılda bir nasip olacak sembolik milenyum kupasını da almıştır. Bu ne realin ne de barcanın müzesinde yoktur.
    Cevapla
  • izmirkartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    5 senedir Avrupada bir o kadarda lig de derbilerde yoksunuz, Kulubünüzün kapısına bir kilit vurulmadığı kaldı, 2000 senesinde aldığınız kupayı da ligte maçlar ertelenerek,futbolcularınız kartsız geçiştirilerek kazanılan maçları da oynarak kazandık deyip ortaya çıkmayın. Sizinkine koyunun olmdığı yerde keçiye Abdurahman çelebi derler. Senin 18 yıl önceki oyunlar oynanmıyor Avrupa da. Tabi nereden bilceksiniz siz de haklısınız daha Kapıkuleyi geçemediniz.
    Cevapla
  • Adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    GS 3 defa çeyrek final oynadı 1 defa yarı final UEFA ve Süper Kupayı söylemiyorum bile
    Cevapla
  • bjkliyiz 6 yıl önce Şikayet Et
    kulüp tarihinde 12 - 0 gibi 10-0 gibi 7-0 gibi Avrupa kulüplerine mac kaybeden takımın taraftarlarımı beşiktaşımızla dalga geçiyor. kenarda oynayın çocuklar... :) :) :)
    Cevapla
  • Hadi ordan 6 yıl önce Şikayet Et
    O maçları senin baban bile hatırlamıyordur uza bakalım şimdi
    Cevapla
  • deli dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    biri şu qurejmaya söylesin onların gittikleri yolu biz galatasaraylılar çoktan döndük.. :D
    Cevapla
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Atma ziyââ:)
    Cevapla
  • Ziya 6 yıl önce Şikayet Et
    Nezaman?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle