Resmen açıkladı! "Görüşmelere başlıyoruz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anderson Talisca'nın sözleriyle ilgili olarak özel açıklamada bulundu.

Resmen açıkladı! "Görüşmelere başlıyoruz"
Resmen açıkladı! "Görüşmelere başlıyoruz"
GİRİŞ 14.03.2018 10:15 GÜNCELLEME 14.03.2018 10:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Beşiktaş'ta sergilediği başarılı performansın ardından Brezilya Milli Takımı'nın Rusya ve Almanya'yla oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna seçilmişti. Konuyla ilgili olarak, "Ülkemi temsil edebilmek için çok iyi bir fırsat yakaladım. Teknik direktörümüz Şenol Güneş ve Brezilya'nın çalıştırıcısı Tite'ye teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Talisca, sonrasında Başkan Fikret Orman'a mesaj gönderdi.

Talisca, "Başkanımız Fikret Orman'ın bana sözü var. Bonservisimi almalarını bekliyorum" ifadelerini kullandı. 2 sezon için 19 milyon ödendi Benfica'dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca için Beşiktaş, Portekiz temsilcisine 4 milyon Euro'luk (19 milyon TL) bir ödeme yapmıştı. Başarılı ismin sözleşmesinde 21 milyon Euro'luk satın alma maddesi bulunuyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anderson Talisca'nın sözleriyle ilgili olarak özel açıklamada bulundu. Genç futbolcunun performansından oldukça memnun olduklarını belirten Orman, "Talisca bizi çok sevdi, biz de onu çok sevdik. Sözleşmesinde 21 milyon Euro'luk opsiyon maddesi var. Bu opsiyonu kullanmak için 1 Haziran'a kadar vaktimiz var. Konuyla ilgili olarak Benfica'yla bir görüşme gerçekleştireceğim. Talisca bizde kalmak istiyor, biz de onu kadromuzda tutmak istiyoruz" dedi.

"GÜVEN DUYMASI ÖNEMLİ"

Anderson Talisca'nın kendisi için sarf ettiği sözlerle ilgili olarak da yorumda bulunan Fikret Orman, "Futbolcunun başkanına sonsuz güven duyması çok önemli. Hem bizim hem de onun mutlu olacağı bir çözüm bulmak için çaba gösteriyoruz" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 5
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Alamazlar senin gibi bir beleşci başkan varsa alamazsınız
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    21 e al Mancester a 40 a sat Fiko Başkan
    Cevapla
  • mahir 6 yıl önce Şikayet Et
    başkan kendi paranla al ,yapılacak kar dan yuzde 30 sen al.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    talisca giderse Beşiktaş çöl güç kaybeder. dünya kupasında oynarsa da alamaz.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkan hiç düşşnme al zaten bir derbideki seyirci parasıyla çıkarırsın o paranın yarısını
    Cevapla