Heynckes'in takımında görmek istediği Beşiktaşlı

Bayern Münih teknik direktörü Jupp Heynckes ve takımın yıldız futbolcularından Thomas Müller, Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

GİRİŞ 13.03.2018 20:16 GÜNCELLEME 13.03.2018 20:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bayern Münih teknik direktörü Jupp Heynckes, 5-0 biten ilk maçın ardından Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

''KIRMIZI KART İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI''

 

 

İlk maçta Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasının işlerini kolaylaştırdığını belirten Heynckes, ''10 kişi kalmak Şampiyonlar Ligi'nde işleri çok zorlaştırır. Beşiktaş da ilk maçta onu yaşadı. O maçta kendi oyunumuzu oynadık. 10 kişi kalmaları taktiğimizi yansıtmamızı rahatlattı, işimiz kolaylaştı.'' sözlerini kullandı.

''TALISCA'YI TAKIMIMDA GÖRMEK İSTERİM''

Beşiktaş ve taraftarlarından övgüyle bahseden tecrübeli teknik adam, Tüyleri ürperten bir atmosfer olacak. Türk taraftarları çok meşhur, futbol burada çok coşkuyla yaşanıyor. Beşiktaş sadece iyi oyunculardan kurulu değil, çok da iyi bir takım. Çok iyi hocası da var. Bu işin sırrı bu, önemli olan takım olmak. Beşiktaş da bunu oluşturdu. Ajax da bunu oluşturmuştu. Beşiktaş'tan Talisca'yı takımımda görmek isterim. Yıldız bir oyuncu.'' şeklinde konuştu.

''HALA MÜKEMMELLEŞTİREBİLİRİZ''

Oyunlarını mükemmel hale getirmek için çalıştıklarını belirten Heynckes, ''Bundesliga'da yüksek bir puan farkıyla lideriz ancak buna rağmen maçlara ciddi çıkıyoruz, çok ağır antrenmanlar yapıyoruz. Pas oyununu, pres oyununu hala mükemmelleştirebiliriz diye düşünüyoruz. Yarın tur atlarız, ondan sonra en üst rakiplerle karşılaştığımızda buna hazır olmalıyız. Oyuncularımın hepsi çok çalışkan ve bundan mutluyum.'' dedi.

''BUNU BAŞARAN ENDER OYUNCULARDAN BİRİ''

Fransız futbolcu Ribery'nin performansını değerlendiren teknik direktör, ''Franck Ribery, performansını aynı seviyede tutmayı başaran ender oyunculardan biri. Ribery, fitness odasında çok ağır çalışan bir futbolcudur. Bireysel olarak çok çalışma yapar. Kendisini çok iyi hazırlar. Ritmini buldu ve eski performansına kavuştu.'' diyerek tecrübeli futbolcuya forma verebileceğinin sinyallerini verdi.

YORUMLAR 5
  • serkan kose 6 yıl önce Şikayet Et
    Taliscayi biz de Beşiktaş'ta görmek istiyoruz ama galiba son görüşlerimiz .
    Cevapla
  • Arif k 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam maci yine ciddiye almis..Rezil etmese bari Besiktasi..Bir iki tane atin yeter..
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş talisca yı almalı
    Cevapla
  • Rıza 6 yıl önce Şikayet Et
    Heynckes Talisca iyi diyor, fb camiası Talisca işe yaramaz diyor. Yarın Heynckes kötü bir teknik direktör diye söylenirler.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    biz bonservisi alalım sana 100 milyon € veririz
    Cevapla