Pepe müjdesi! Başakşehir maçında...

Daha önce bir ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Pepe'nin 18 Mart tarihindeki kritik karşılaşmada özel bandajla forma giyme ihtimali belirdi.

Pepe müjdesi! Başakşehir maçında...
Pepe müjdesi! Başakşehir maçında...
GİRİŞ 09.03.2018 09:54 GÜNCELLEME 09.03.2018 12:02

Fenerbahçe ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sağ ayak başparmağı kırılan, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Pepe'den Beşiktaş teknik heyetine iyi haber geldi. 

Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alamayan yıldız futbolcunun, Gençlerbirliği maçında da oynayamayacağı kaydedildi.

Ancak Portekizli stoperin 18 Mart'ta Başakşehir'e karşı özel bandajla mücadele edebileceği belirtildi.

Pepe'nin 14 Mart'ta Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında da hocasından görev istediği, futbolcularını tam iyileşmeden sahaya sürmemesiyle bilinen teknik direktör Şenol Güneş'in ise buna sıcak bakmadığı ifade edildi.

PEPE YOKKEN 4 PUAN UÇTU

Pepe, Süper Lig'de 5. kez takımını yalnız bırakacak. Kartal, Portekizli stoperin forma giyemediği 4 maçta 2 galibiyet alabilirken, 2 kez de berabere kaldı. Pepe'nin yokluğundaki Akhisar (0-0) ve Malatya (0-0) maçlarında 4 puan bırakan Beşiktaş, Antalyaspor'u 2-1 yenerken, Fenerbahçe maçından da 3-1 galip ayrıldı. Derbide sarı kart cezalısı olan Pepe diğer maçlarda ise sakatlığı veya rotasyon yüzünden görev yapamamıştı.