Quaresma'nın cezası için flaş yorum! '14 maç...'

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Ricardo Quaresma'ya gelen 5 maç ceza hakkında açıklamalarda bulundu.

Quaresma'nın cezası için flaş yorum! '14 maç...'
Quaresma'nın cezası için flaş yorum! '14 maç...'
GİRİŞ 07.03.2018 11:24 GÜNCELLEME 07.03.2018 12:38
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Demirkol; "Quaresma'nın cezası muhtemelen 3-4 maça iner. Ama bu hareketi Mardinli bir oyuncu yapsa cezası 14 maç olurdu. Büyük takımlar bu tip durumlarda istediklerini alıyorlar. Caner hariç... Caner'in cezası bir ilkti ve muhtemelen öyle de kalacak." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 23
  • fb 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    futbol sahada oynanır ve biter. üzerine yorum yapsan ne yazar yapmasan ne yazar. yorumculuk tamamen gereksiz bir iştir
    Cevapla
  • karakartal34 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçek ceza uygulansa beşiktaşlı olarak söylüyorum Q7, Tolgay, Pepe, Lens, Medel, Vida ve Fenerden Souza ve Volkan atılmalıydı. Ben bir beşiktaşlı olarak adalet her takım için eşit olması gerektiğini düşünüyorum. Bizim başkanda iş yok ki herşeye muhalefet ya. Maçı nerde islemiş biraz insaflı ol.Q7 atılması kesinlikle doğru karar tahkime başvuru bile yapılmamlı ayıp ayıp.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Demirkol, biz sizi fenerbahçeli olduğunuzu ve dürüst yorum yaptığınızı bilirdik. Size yakışan evet Q7 cezayı hak etti, lakin Souza da aynı cezayı almalı demenezi beklerdik. Ama maalesef bunu diyemediniz. Olayı tamamen değerlendirecek olursak ; Fenerbahçe den Soldado+Ekici+Souza+Volkan Bjk den Pepe ve Q7 kırmızı kartla atılmalılardı. Bunu söylemek yada yazmak o kadar zormu ? Birilerini görüp, taraftarı olduğun takımın oyuncularını görmemek ve yorum yapmamak ne kadar dürüstlüktür?
    Cevapla
  • Niksiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav he hee.
    Cevapla
  • spesifik 6 yıl önce Şikayet Et
    merdinliler fenerbahce besiktaşı gs yi tutarsa tabikide mardinli oyuncu 14 maç alir. Adamı savunacak kimse yokki. diger sehirlerde ayni. 89 milyon ulkede sadece istanbul takımlarının etkisi var. sebebi de tüm Türkiye nin 3 5 takımı desteklemesinden. Sehrine sahip çıkmıyorlar.
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    sezon başında Konya’ya verilen 5 maçlık saha kapatma cezası da bir örnektir. bir ilk oldu bi daha olamaz hele hele büyütülen cücelere hiç işlemez. Trabzon’da hakeme saldırıldı sonuç malum büyük görünenlerdensen hep bir eyyam öyle veya böyle canın çıksın Anadolu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle