Quaresma'nın cezası belli oldu!

PFDK, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'ya 5 maç ceza verdi.

Quaresma'nın cezası belli oldu!
Quaresma'nın cezası belli oldu!
GİRİŞ 06.03.2018 16:29 GÜNCELLEME 06.03.2018 17:11
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Trabzonspor maçıyla 5 maçlık cezasından 1 maç düşen Quaresma'nın oynamayacağı maçlar şu şekilde;

Gençlerbirliği
Başakşehir(D)
Aytemiz Alanyaspor
Göztepe

 

 

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmada kırmızı kart gören ve ihraç sonrası rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle siyah-beyazlı oyuncu, PFDK tarafından 5 maç men cezası aldı. Quaresma'ya ayrıca 22 bin lira para cezası verildi.

Aynı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Beşiktaş, 30 bin lira para ile cezalandırıldı.

Fenerbahçe'ye ise yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 15 bin lira para cezası verildi.

YORUMLAR 108
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    emre belezoğlu hakeme küfür eder bu kadar ceza almaz illaki küfür etmemizmi gerekiyor yazık size federasyon maçı hangi kanaldan izlemiş de bukarara varmış
    Cevapla
  • Selman 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef her meseleye bakışımız taraflı olduğu gibi bu meseleye bakışımız da öyle. Kardeşim son maç özelinde düşünmeden Q7 nin aldığı cezayı az buluyorum. Çünkü her maç birini tekmeliyor bu oyuncu!
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarıyım. Bu ceza çok haksız. Q7 ceza alıyorsa tahrik eden ve ilk hareketi yapan adamın 50 maç ceza alması lazım.
    Cevapla
  • @li 6 yıl önce Şikayet Et
    bu sekilde siddeti arttirirsiniz , federasyon yanlis yapiyor eyyam yapiyor. adalet herkese lazim. olayi baslatan, irkci soylem ve dirsek atan desoza neden ceza almaz anlamak mumkun degil.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ceza çok az futboldan men edilmeli. BJK nın 15 puanı silinmeli 10u fenere 5i Cimbom’a verilmeli. Fenerbahçe’ye hangi hakemleri istediği sorulup ona göre hakem tayin edilmeli. Rakip takım futbolcularını tahrik eden Fenerli futbolculara ceza yerine ödül verilmeli. Aslında çok saçma fener direk şampiyon ilan edilmeli yoksa futbolda sorun çözülmez...
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    fb y le kafayi yemissin yazik sana..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle