Güneş'ten Kocaman'a 'Taç' cevabı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'u yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.03.2018 23:45 GÜNCELLEME 06.03.2018 10:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galibiyetle ilgili konuşan Şenol Güneş, "Trabzonspor maçı zor bir maçtı. Denk oynanan oyunda attığımız gol avantaj getirdi, moral olarak Trabzonspor'u etkiledi. Bazen futbolda sabırlı oynamak, hata yapmadan savunmada kalmak maçı kazandırır. Şans da yanımızdaydı. Trabzonspor'un iyi oyuncuları var ama güven sorunu var. Coşku yakalarlarsa toparlar. Bizim için iyi bir sonuçtu." dedi.

"GOL YEMEMEK ÖNEMLİYDİ"

 

Yayıncı kuruluşa konuştuğu sırada savunmada yaptığı tercihler sorulan Şenol Güneş "Gol yemedik. Bu önemliydi. Pepe de önemli, diğer oyunculara ve başka konulara girmek istemiyorum. Hastayım daha fazla da konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim." diye konuştu.

TRABZON'DA TEPKİ GÖSTERENLERE YANIT

Trabzon'da bazı taraftarlardan tepki görmesiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Şenol Güneş, "Hiç konuşmayacaktım, hastayım. Konuşmadan gitmeyi de doğru bulmuyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Trabzon'da nasıl yetiştiysem, İstanbul'da öyle yaşıyorum. Bu görevi ben tayin etmedim, hayat tayin etti. Kader beni buraya getirdi. Trabzonspor için söylüyorum, futbolu başka bir noktaya getirdik. Ben küfür yediğimde de terk edip gitmedim, ben buradan gönderildim. Sadece son sefer ben ayrıldım. Trabzonsporlular, benim Beşiktaş'ta başarılı olmamı istiyorlardır. Ben sadece Beşiktaş'a ya da Trabzon'a ait değilim, Türkiye'ye, dünyaya aitim." diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN AYKUT KOCAMAN'A YANIT

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın "Beşiktaş Stadı'nda taç hırsızlığı yaşandı." sözlerinin hatırlatılması üzerine Şenol Güneş "Bize taç veren yok, bizim tacımız yok. Bize şampiyonluk tacı verildi onu da emekle aldık. Hangi tacı diyorsunuz." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 19
  • Kanuni 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaz da ver Şenol hoca anlaşılmıyor
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın ben Şenol Hocanın konuştuklarından bir şey anlamıyorum. Bir tercüman tutsa çok daha iyi olur.
    Cevapla
  • adam 6 yıl önce Şikayet Et
    isine gelmedimi standup yapiyor ulan nasil adamlarsiniz siz
    Cevapla
  • KANKA 58 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam normal konuşmamaya yemin etmiş galiba. Ya bide yenileydi. Eyvah eyvah.
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    sonu fıkra gibi olmuş. ne sölediğini kendi bile anlamamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle