Negredo'dan Başakşehir ve G.Saray açıklaması

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u yendiği maça asistleriyle damga vuran Alvaro Negredo karşılaşma sonrası konuştu.

Negredo'dan Başakşehir ve G.Saray açıklaması
Negredo'dan Başakşehir ve G.Saray açıklaması
GİRİŞ 05.03.2018 22:53 GÜNCELLEME 05.03.2018 22:53

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u yendiği maçta Ryan Babel'in attığı gollerde asist yapan ve galibiyette pay sahibi olan Alvaro Negredo karşılaşma sonrası konuştu.

Galibiyetle ilgili konuşan Alvaro Negredo, "Liderlik yarışında zorlu bir yarış var. Bu yarış içerisinde zorlu bir maç oynadık ve kazandık. Trabzonspor'un tehlikeli pozisyonları vardı. Kulübeden giren oyuncular katkı yaptı ve maçı çevirdik. Özel bir galibiyetle buradan ayrılıyoruz." dedi.

Oyuna sonradan girerek iki asist yapmasıyla ilgili görüşü sorulan Negredo "Takım adına verimli oynadım. Daha fazla süre oynayabilirdim ama bu hocamızın bileceği bir iş, buna karşıyamayız. Asistler yaptım ama Babel'in yeteneği ve bitiriciliği çok önemli. Asıl olan golü atmaktır." diye konuştu.

Mediopol Başakşehir ve Galatasaray'ı geçmek istedikleri vurgulayan Alvaro Negredo "Bizden önde olan rakiplerimizle maçlarımız var, onları geçme ihtimalimiz var. Sadece kendi maçlarımız yetmeyecek, Başakşehir ve Galatasaray'ın da puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İyi bir çizgi yakaladık umarım böyle devam eder." ifadelerini kullandı.