Ryan Babel'den şampiyonluk yorumu

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u deplasmanda yendiği maçta siyah-beyazlıların iki golünü atan Ryan Babel, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ryan Babel'den şampiyonluk yorumu
Ryan Babel'den şampiyonluk yorumu
GİRİŞ 05.03.2018 22:26 GÜNCELLEME 05.03.2018 22:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir ve Galatasaray'ın kazandığı haftada galip gelmek için sahaya çıktıklarını vurgulayan Ryan Babel, "Ricardo Quaresma bizim için önemli bir oyuncu. Onun olmaması üzücüydü. Kazanmamız gerekiyordu, Başakşehir ve Galatsaray kazanmıştı, onlara yakın kalabilmek adına kazanmalıydık. Son zamanlarda deplasman maçları iyi gitmiyordu ama iyi oynayarak istediğimizi aldık." dedi.

İki golde asist yapan Alvaro Negredo ile ilgili konuşan Ryan Babel, "Alvaro Negredo futbolu çok iyi okuyan bir futbolcu, takımın önemli parçası. Başta zorlandı, bu kolay değil çünkü farklı bir lige, ortama geldi. Yavaş yavaş kendine geldi ve daha da iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Şampiyonluk yarışı hakkında da görüşü istenen Babel, "Hollanda'da öğrendiğim bir şey var, bu şampiyonluk yarışı meselesiyle ilgili erken konuşmamak gerekiyor. Maç maç bakmak gerekiyor. Daha şampiyonluk konuşmak için çok erken." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • memur adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca babel iyi hoş ama çok bencil kulagını çekmen lazım. Tüm toplara ben vurayım gol olmasada olur mantıgı var adamda. Negredo forvet adam takım öne geçsin asist yapsamda olur diyor. Babel kanat ben atayımda ne olursa olsun mantığında. Talisca ve Babel asisti düşünse 4 atardık bu maç.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Babel :)
    Cevapla