Şenol Güneş: 'Aklımızı kaybettik...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç öncesinde yayıncı kuruluştaki flaş röportaja birlikte çıktı.

Şenol Güneş: 'Aklımızı kaybettik...'
Şenol Güneş: 'Aklımızı kaybettik...'
GİRİŞ 05.03.2018 19:53 GÜNCELLEME 05.03.2018 22:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, Trabzon'a geldiklerinde havaalanında gösterilen tepkilere yönelik açıklamalarda bulunurken, "Kurumlar ebedidir, şahıslar gelip geçicidir ama kurumları kurum yapan o şahısların eseridir. Biz bu kurumların askeriyiz. Kader nereyi yazıyorsa oraya gidiyoruz. Herkes doğduğu yerde olamk ister ama ayrılıklar oluyor. Rıza, Beşiktaş'tan, evinden barkından ayrılmak ister miydi? Ben Trabzon'dan hiç kendim ayrılmadım. Sadece sonuncuda ayrıldım, ondan önce hep görevime son verildi. Ben Trabzon'dan ayrılmak ister miydim hiç? Futbol bir hizmettir. Biraz futbol kültürümüzü değiştirmek lazım. Oyun oynanıyor, yarış devam ediyor. Biraz dengemizi ve aklımızı kaybettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay ise, "Yıllarda Beşiktaş'ta oynadık. Orada başladık, orada bitirdik, güzeldi ama sonra başka kulvara geçiyorsunuz. Sorumluluğumuz var. Şenol hoca ile milli takımda birlikte de oynadık. Uludağ'da birlikte koşuyorduk, Şenol hoca benim önümde koşuyordu, Rıdvan benim arkamda koşuyordu." dedi.

 

 

YORUMLAR 10
  • turgut reis 6 yıl önce Şikayet Et
    rıza hoca **** şenol bey *
    Cevapla
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    polisi sevmeyen bir şahsiyet.
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    ben fitbol izlemem bilmem de karadenizliyim seninde bu camiada efendi bilirdik hoca. ama polisle oyle konusma hakkini nerden buldun onu merak ettim . olmadi terbiyesizlik yaptin cik adam gibi karda kista sizin sporunuzin emniyeti icin coluk cocugunun yaninda olmak yerine gorev yapan polislerden ozur dile
    Cevapla
  • ☆hasbi 6 yıl önce Şikayet Et
    adam bi anlik sinirle konusmus. ne demis sanki. aynisini size yapsalar belki neler yaparsiniz. ozur dileyecek napti sanki.
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahceyle kafayi bozdular yazik
    Cevapla
  • Ayşe Elmas 6 yıl önce Şikayet Et
    çok sinsi bu şenol FB ts taraftarı arasında bir türlü istediği olayları çıkaramadı bir gr şerefi varsa dünkü trabzonluları maden FB parayla tuttu ispatlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle