Beşiktaş maçına saatler kala Trabzon'da şok!

Trabzonspor'da bu akşam saat 20:00'de oynanacak olan Beşiktaş maçına saatler kala büyük bir şok yaşandı. Futbolcu Castillo, alacakları sebebiyle maç günü tesislere haciz memurlarını yolladı.

Beşiktaş maçına saatler kala Trabzon'da şok!
Beşiktaş maçına saatler kala Trabzon'da şok!
GİRİŞ 05.03.2018 16:18 GÜNCELLEME 05.03.2018 17:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da bu akşam saat 20:00'de oynanacak olan Beşiktaş maçına saatler kala büyük bir şok yaşandı. Ekonomik olarak zor günlerden geçen Trabzonspor'a bir şok da futbolcusu Fabian Castillo'dan geldi. 

Alacakları ödenmediği için Ekim ayında Trabzonspor'a haciz gönderen Castillo, 6-7 aylık alacaklarının ödenmemesinin ardından yeniden harekete geçti ve bordo-mavili kulübe bir haciz işlemi daha uyguladı. 

 

 

Castillo'nun menajeri, ödenmeyen alacaklar için haciz memurları ve avukatlar ile Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geldi. Haciz memurları, avukatlar ve Trabzonspor yetkilileri arasındaki görüşmeler devam ediyor. 

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Rıza Egemen, bordo-mavili kulüp ile Kolombiyalı futbolcusu Fabian Castillo arasında bir sorun bulunmadığını bildirdi.

Egemen, yaptığı açıklamada, Castillo'nun menajeriyle ilgili sadece 22 bin avroluk ihtilaflı bir konunun olduğunu vurgulayarak, "Klasik menajer oyunuyla maç günü gündeme taşınarak algı operasyonu yapılmaya çalışılmaktadır. Castillo ile kulübümüz arasında hiçbir sorun bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • 2828 6 yıl önce Şikayet Et
    Teknikdrektore para verme castilloya ver bos konusma...
    Cevapla
  • Yakup albayrak 6 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim denen bir şey yok bunlardan yönetici filan olmaz ancak çoban olur.ayıptır bstirdiniz ts u çıkarlarını için
    Cevapla
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Castillo yüzde yüz haklı. Her futbolcu alacağını talep edebilir. Adam gibi yönetim de kulübü bu hallere sokmayın. Yazık sizlere...
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyor bu başkan yardımcısı. Haciz gününü saatini sana mı soracak. Ver parasını gitsin adam...
    Cevapla
  • Fenev 6 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle