Trabzon'da Güneş'e şok! 'Trabzon'u sattın'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon havalimanında tepkiyle karşılaştı. Trabzonsporlu taraftarlar, Şenol Güneş'e "Trabzon'u sattın" diyerek sitem etti.

GİRİŞ 04.03.2018 17:19 GÜNCELLEME 04.03.2018 17:33
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olacak olan Beşiktaş, karşılaşma için bu kente gitti.

"TRABZON'U SATTIN"

 

 

Takımı havaalanında karşılamaya gelen Beşiktaş taraftarları, futbolcular ve teknik heyet lehine tezahüratlarda bulunurken, bu ekibin içine girmiş olan birkaç Trabzonspor taraftarı, Teknik Direktör Şenol Güneş'e otobüse bindiği sırada tepki gösterdi ve "Trabzon'u sattın" dedi.

"ESAS SİZ TRABZONSPOR'U SATIYORSUNUZ"

İlk başta Güneş, bu söylemi duymazdan gelirken, aynı taraftarlar tekrar Şenol Güneş'e "Trabzon'u sattın" ifadelerini kullandı. İkinci kez tepki gösterilmesi üzerine otobüsün kapısından dışarıya sarkan Şenol Güneş, "Ben Trabzonspor'u asla satmadım. Neyi satmışım? Siz satmanın ne olduğunu biliyor musunuz?" cevabını verdi.

"BUNLAR FENERBAHÇELİ OLABİLİRLER"

Güneş'in cevap vermesinin ardından otobüs hareket ederken, taraftarların yeniden tepki göstermesi üzerine Şenol Güneş, takım otobüsünü durdurarak bu kez polislere tepki gösterdi. Bir polisin yanına giden Güneş, "Burada suçlu sizsiniz. Bunlar paralı kişiler. Bunları siz gözaltına almıyorsunuz. Bunları araştırın. Bunlar Fenerbahçe taraftarı bile olabilir. Trabzonsporlu bunu yapmaz." dedi.

Bunun üzerine polis, Trabzon taraftarlarını otobüsün geçtiği bölgeden uzaklaştırdı. Kafile, kamp yapacağı otele doğru hareket etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 62
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dun aksam 24 tvde irite eden bir spor programi vardi Kanalin kalitesini dusurduler Kinadim kanali.
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Komik olma Şenol sende biliyorsun Fenerbahçe taraftarı senin ismini ağzına almaz ortamı germe
    Cevapla
  • Kapak 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş sen tam bir pravakatörsün.
    Cevapla
  • Bursa 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor taraftarını tepki vermedikleri için kınıyorum.cok güzel yapmışlar sen değilmiydin senil güneş temiz hava uludağ kirli istanbul ahh bee hoca sizler para için trabzonuda bursayida ankarayida anında satarsınız benim gözümde zerre sevilmiyorsunuz.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Trabzon Araklılıyım.Ben bu kadar cahil patavatsiz insani daha başka hicbiryerde gormedim. Sakarya da yasiyorum ve genel olarak trabzonlu olmaktan cogu zaman utaniyorum.
    Cevapla
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonlu olmaktan utanıyorsan başka yerde yaşamaya devam et. Trabzon da zorla seni çağırmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle