Şenol Güneş'e gönderme! 'Yaşlılar oynuyor'

Beşiktaş'tan Belçika ekibi Club Brugge'e kiralanan Mitrovic, Şenol Güneş'in takımda tecrübeli ve yaşlı futbolculara yer verdiğini söyledi.

Şenol Güneş'e gönderme! 'Yaşlılar oynuyor'
Şenol Güneş'e gönderme! 'Yaşlılar oynuyor'
GİRİŞ 01.03.2018 18:49 GÜNCELLEME 01.03.2018 18:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Matej Mitrovic, 400 bin euro ve 100 bin euro bonus ödeme karşılığında Belçika Ligi takımlarından Club Brugge'e kiralanmıştı. Ocak ayının sonlarında Club Brugge'ün yolunu tutan Matej Mitrovic, kısa sürede 11'de kendine yer buldu ve 6 resmi maçta forma giydi.

1 Haziran 2018 tarihine kadar 4 milyon 500 bin euro ve şartlara bağlı 500 bin euro ek ödeme karşılığında Club Brugge'e transferi için opsiyonu olan 24 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusu, Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TA TECRÜBELİ VE YAŞLI İSİMLER OYNUYOR"

Beşiktaş'ta forma giyememesi hakkında konuşan Matej Mitrovic, "Belçika'daki tempo ile Beşiktaş'taki tempo çok farklı değil. Ancak Beşiktaş'ta daha fazla tecrübeye sahip, daha yaşlı futbolcular oynuyor. Club Brugge'de ise her dakika, her şeyini veren çok dinamik bir takımımız var." açıklamasını yaptı.

"BELÇİKA'DA BİZDEN DAHA İYİ OYNAYAN YOK"

Club Brugge ile şampiyonluk yolunda olduklarını hatırlatan Mitrovic, "Belçika'da Club Brugge'ün oyununa herkes ikna olmuş durumda. Şu anda bizden daha iyi oynayan bir takım yok." dedi.

"CLUB BRUGGE BELKİ SATIN ALIR, NEDEN OLMASIN?"

Belçika ekibi Club Brugge'ün satına alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağıyla ilgili soruya da yanıt veren Matej Mitrovic, "Neden olmasın? Beşiktaş gibi büyük bir kulübe transfer oldum ama oynayamadım. Bu yüzden doğru seçimler yapmak önemlidir. Neler olacak göreceğiz." diye konuştu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 9
  • fbli 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit.Türk takımlarının hepsi aynı. Sürekli genç ve yetenekli oyuncu arayıp sonrada yedek kulübesine hapsediyorlar.Biz bitmiş yada futbolda son dönemlerini yaşayan oyuncularla maxsimum Şampiyonları Liginde Çeyrek final görürüz.Ne zaman Futbol yorumları izlesem alt yapı sorunu gençlere önem verilmiyor felan deniyor. Sonra 10 yıl sonra bakıyosun aynı şeyler gene deniyor. Aynı tas aynı hamam . Biz artık Avrupa kupası göremeyiz bu yönetim anlayışlarıyla.TVdeki yorumcular felan boşa çene yoruyor.10 yıl sonra Türkiyede gençlere önem verilmiyor alt yapımız yyok denip geçilecek gene.
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    sende 30 una gel seni de oynatirlar gecen ayni elestriyi bayern .acinin ardindan bir Alman gazeteci de yapnisti. BJK ihtiyarlar karmasi
    Cevapla
  • Serkan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni gördük attiğin penaltiyi yaşli biri kullansa daha iyi kullanirdi
    Cevapla
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ilerleyen zamanda takımın bankosu olacak
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk li olarak hakli diyorum yasli cok tecrube var ama koşamiyor mesela negredo cenk oylemiydi :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle