Şenol Güneş: Utanç duydum!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.02.2018 00:36 GÜNCELLEME 26.02.2018 08:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"PFDK'YA SEVK EDİLDİĞİM İÇİN UTANÇ DUYUYORUM"

 

Hakem kararları sorulan ve "Hafta sonu iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz" sözü hatırlatılan Şenol Güneş, "Bayern Münih maçından önce de söyledim, ligde her maça çıkarken kendimizi favori görüyoruz. Bayern Münih maçına favori olarak çıkmadık ve defansif oynadık. Kendimizi biliyoruz. Hakem için bir şey demiyorum. Rakip takım antrenörü de dediyse, ben daha ne söyleyeceğim. Hatalar olabilir, niyet önemli. Bunları söylerken bazen üslubumuz kaçıyor, PFDK'ya sevk ediliyoruz. Disiplin Kurulu'na gittiğim için utanç duyuyorum, umarım bir daha ölene kadar gitmem." dedi.

YORUMLAR 16
  • ece 6 yıl önce Şikayet Et
    futbol bana gore dini acidan dogru degil.hem idda oynayip kumar oynuyorlar hem birbirlerine kufur edip duruyorlar.hem birbirlerini tehdit edi saldiriyorlar.kendileri yetmiyor baskalarinin annesine bile kufur ediyorlar.kaybedince bunalima girip evde hanimlariyla cocuklariyla tartisiyorlar.ayrica maci izlemek icin de para harciyorlar.
    Cevapla
  • HakanDE 6 yıl önce Şikayet Et
    milletide kendinizide bos islerle oyaliyorsunuz. Cok yazik
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca senin takımın yenince herşey iyi güzellik herkes iyi adil takım yenildiği zaman herkes suçlu herkes kötü yenilgiyi kabul et delikanlı ol
    Cevapla
  • Serco 6 yıl önce Şikayet Et
    Ehli sünnet diye bir çıkmış fener kuduruyor yahu kardeşim şuan gündemimiz de oladar önemli konular varken neden birbirnizle dalaşıyorsunuz .Afrinde ki Askerlere selam olsun
    Cevapla
  • Fenerli67 6 yıl önce Şikayet Et
    fbyi yendiniz aynı puana geldiniz 3 haftaya çıkar ne olduğunuz fb maçı ölçü değil bana göre kötü ve skora oynayan fenere karşı oynadınız. fener bu sezon hangi maçta iyi oynadı? ezik demişsin musa bu sezonu şampiyon kapatmazsak sorun değil fenerin şansı varmı var ama futbolu hiç umut vermedi bende ama bjknin şansı fenerden daha az bjk iyi takım en zayıf yanı şenol hoca!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle