Dev derbide dikkat çeken o an!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile siyah-beyazlıların yıldızı Ricardo Quaresma arasında Fenerbahçe derbisinin son anlarında dikkat çeken bir an yaşandı.

Dev derbide dikkat çeken o an!
Dev derbide dikkat çeken o an!
GİRİŞ 25.02.2018 22:52 GÜNCELLEME 25.02.2018 22:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde Ricardo Quaresma'nın skoru 3-1 yapan golünün ardından Portekizli yıldızı tebrik etti.

Şenol Güneş, Ricardo Quaresma'yı kendisine doğru çağırarak, "Gel buraya, alnından öpeceğim" sözleriyle Portekizli'ye seslendi. Vodafone Park'ta Beşiktaş tribünlerinde büyük bir sevinç yaşanırken, Quaresma ile Şenol Güneş de zafere saniyelere kala bu galibiyeti kutladılar.

 

 

Teknik direktör Şenol Güneş'in çağrısına yanıt veren Quaresma, koşarak deneyimli teknik adamın yanına gitti. Şenol Güneş ise yanına gelen Quaresma'yı yanından öperek "Bravo, aferin oğlum" dedi.

Bu arada daha önce Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçında frikikten bir gol atan Anderson Talisca'yı da alnından öpmüştü ve ikili kenarda sevinç yaşamıştı.

YORUMLAR 5
  • sırdar 6 yıl önce Şikayet Et
    maçın kırılma anı oğuzhanın hasta olup oynamamasıdır
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    İkinizede can feda :)
    Cevapla
  • Hasanbb 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya saçma sapan konuşmayın. Tebrik babında yazılan msj lara abartılı yorumlar yapmayın. Ne var yani can feda dediyse. Kimse rolünü büyütmesin arkadaşım. Tebrikler beşiktaş
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevincinden dolayı lafın gelişi söylenmiş sözler
    Cevapla
  • ayşeye 6 yıl önce Şikayet Et
    sen hiç canından oldun mu...? olmadın... yani adamakla kurbanlık bitmez... ayrıca canını neye kurban edeceğine dikkat et... böyle sufli şeylere kurban edersen sadece kim vurduya gidersin bacım...
    Cevapla