Gecenin kahramanı konuştu! 'Attığım trivela...'

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça attığı iki golle damga vuran Ricardo Quaresma maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 25.02.2018 21:39 GÜNCELLEME 26.02.2018 09:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadıklarını ifade eden Quaresma, "Takım olarak çok iyi çalıştık, önümüzde çok uzun bir yol var ve son ana kadar mücadele etmek zorundayız. Attığım trivela gollerinden birini seçmek tabii ki çok zor ancak bugün attığım gol, maçın önemi ve kulübe verdiğim katkı açısından çok önemliydi. Benim için de her zaman çok özel bir anlamı ve önemi olacak. Her gün çok sıkı çalışıyorum ve taraftara, kulübe bir şeyler vermek için mücadele ediyorum. Başımızda çok büyük bir hoca var ve ondan her geçen gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum" dedi.

YORUMLAR 11
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Her zamanki gibi cüneyt çakır... Portekizli ile omuz omuza mücadele eden fenerliye hiç tereddüt etmeden sarı kart verip adamı bütün maç oyundan düşür, portekizlinin arkadan fransızı biçmesine göz yum... Zaten o pozisyonda kırmızıyı verse 3. gol olmazdı...
    Cevapla
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağlaaa ağla :) ofsayttan attığınız golu verilmeyen penaltı ve kırmızıyıda söylesene !
    Cevapla
  • Abdurrahman 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalede bir de Volkan olaydı
    Cevapla
  • Cebecioğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da bu arkadan tekmeye kırmızı
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Topla fazla oynar kafasına eser kendi şut atar ama o quaresmadır başka bi adamdır idare ediyoruz artik. Quaresma ya çok kez kiza biliriz ama şu adam oyundayken oynanan futbol ve cikinca oynanan futbol a bakin farki anlarsiniz.
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca çok iyide kasti trivale tekme atıyor.. :))
    Cevapla
  • aalperen 6 yıl önce Şikayet Et
    söyleriz bundan sonra çifte atar :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle