F.Bahçe ve Aykut Kocaman için sert sözler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'nin derbi paylaşımı ve Aykut Kocaman ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe ve Aykut Kocaman için sert sözler
F.Bahçe ve Aykut Kocaman için sert sözler
GİRİŞ 24.02.2018 12:19 GÜNCELLEME 24.02.2018 12:31
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İşte Orman'ın açıklamaları

"VARDAR OVASI PAYLAŞALIM DİYORLAR..."

 

 

Fenerbahçe'nin sosyal medyadan yaptığı derbi paylaşımını eleştiren Fikret Orman, "Hafta sonu bir maç yapacağız, Bayern Münih'in gol attığındaki şarkıları rakiplerimiz kullanıyor. Geçen maçta da 'Efendi Beşiktaş'ı kullanıyorlar. Bunlar Türk sporuna yakışmıyor. Arkadaşlar diyor, 'Biz de Vardar Ovası paylaşımı yapalım.' Bize yakışır mı? Beşiktaş, rakibinin Avrupa'da kaybettiği maçı kullanacak acizlikte bir kulüp mü? Kulüpler Birliği Başkanı olduğum için laf etmiyorum diye bir durum yok. Bu yönde eleştiriler var. Taraftarlar diyor, 'Hakkımızı koru başkan', yolda görüp bana bunları söylüyorlar." dedi.

"ALGICI KULÜPLER VAR, BEŞİKTAŞ KOLLANIYORMUŞ"

Açıklamalarına devam eden Fikret Orman, "Algıcı kulüpler var, onlar da 'Beşiktaş kollanıyor' diyorlar. Kollanacak olay nedir, bir olay olduktan sıonra bağırma. Neyi çözüyor? Bazı zamanlar ben de sinirlenip yapıyorum. Maçtan önce hakemle ilgili açıklamalar yapılıyor. Algı yapılıyor, hakemi baskı altına almaya çalışıyorlar. Hakem baskı altına alınıyor, herkes bunu yapıyor. Biz de yaparız. Ancak ben bunu gittim TFF Başkanı'na söyledim, iş çığırından çıkıyor. Dört tane takım şampiyonluk yarışında. Hak, Allah'ın ismidir. Hakemler kimsenin etkisi altında kalmadan çıkıp maçlarını yönetmeli. Kimseden medet ummuyoruz, medet bekleyen namerttir." ifadelerini kullandı.

AYKUT KOCAMAN'IN SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Aykut Kocaman'ın "Beşiktaş için ölüm kalım maçı" sözlerine sert tepki gösteren Fikret Orman, "Rakip takımın hocası, oyuncusu, 'Beşiktaş'ın ölüm kalım maçı' diyor. Sana mı kaldı bunu söylemek? 115 senedir Fenerbahçe ile maç yapıyoruz, hangisi ölüm kalım maçı? Bu futbol ya, yönetim zihniyetiyle açıklama yapmalarını kınıyorum. Ayıp ya. Federasyona da söylüyorum. Ona ceza vermek için benim hocamı da oraya sevk etmeyin. Benim hocamın ne hakemle ilgili açıklaması yok. Benim hocama 6 ay önce 'Milli Takım'ı yönetsin' deniliyordu Şimdi başka hocaya ceza vermek için kullanılmaz. Ne hocamız ne de kulübümüz kullanılabilir." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 27
  • Cakalser 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende vardarla ilgili görsel hazırlat olsun bitsin bu kadar uzatmanın ne anlamı var. Ayaklarınız yere bassın artık. Dev aynasında görüyorsunuz kendinizi.
    Cevapla
  • Seekan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    İsteğiniz pisliği yapın az dayanın yarına az kaldı yarın gece acı olacak size en çokta aykuta yarın akşam bağırırsınız aykut istifa diye
    Cevapla
  • Mirserhat 6 yıl önce Şikayet Et
    yok aslında birbirinizden farkınız.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçmalıklarla anılmadığımız için büyüksün Galatasaray iyiki Galatasaraylıyız.
    Cevapla
  • İsmail72 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanamı kaldı FB teknik direktörüne cevap vermek senin teknik direktörün cevap versin centilmenlik elbisesi giymiş çirkefin birisin anca BJK lileri kandırırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle