Flaş açıklama! 'UEFA G.Saray ve F.Bahçe'yi...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu toplantısında Türk futbolunun sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

Flaş açıklama! 'UEFA G.Saray ve F.Bahçe'yi...'
Flaş açıklama! 'UEFA G.Saray ve F.Bahçe'yi...'
GİRİŞ 24.02.2018 11:47 GÜNCELLEME 24.02.2018 11:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"UEFA, F.BAHÇE İLE G.SARAY'I ÇOK MU ÖZLEDİ?"

 

 

Beşiktaş'ın mali anlamda kimseyle sorunu kalmadığını ve güvenilen bir kulüp haline geldiğini vurgulayan Fikret Orman, "Mart ayında iki ana rakibimiz UEFA'ya çağrıldı. Çok mu özledi UEFA onları? neden bizi çağırmıyorlar da onları çağırıyorlar? Bizi daha önce nasıl çağırdılarsa, şimdi onları çağırıyorlar. Beşiktaş'ın UEFA ile problemi olduğunu duyuyor musunuz? Oyuncularla problemi olduğunu duyuyor musunuz? Beşiktaş'ın artık piyasalarda güvenilen bir kimliği var." dedi.

"BANA KÜFÜR EDİYORLAR..."

Bir taraftan para harcamamakla, bir taraftan ise çok para harcamakla eleştirildiğini söyleyen Fikret Orman, "Bana sosyal medyada küfür ediyorlar, 'Al Cenk'in parasını bilmem ne yap, cimri herif' Diyorlar. Bir taraftan cimri oluyoruz, bir taraftan Beşiktaş'ın parasını hesapsız harcıyoruz. Ne İsa'ya yaranabiliyoruz ne de Musa'ya yaranabiliyoruz. Şimdi iki ay içerisinde yeni yasa çıkacak, Türk futbolunun daralması gerekiyorsa, tüm kulüpler olarak daralacağız. Bir rakibiniz 30-40- milyon euroya adam alıyor, UEFA'yı hiç dikkate almıyor. Biz bu paralara oyuncu satıyoruz. Rekabet içerisinde bir şeyler yapmaya mecburuz." diye konuştu.

"GALATASARAY'IN YAPTIĞI BİR YÖNTEM AMA..."

Galatasaray'ın mülk satarak borç azaltma projesi gibi bir duruma siyah-beyazlı kulüpte sıcak bakmadığını söyleyen Fikret Orman, "Galatasaray Kulübü'nün yaptığı bir yöntemdir. Biz bunu yapmak istemiyoruz. Beşiktaş tarihinde malları, mülkleri satan başkan olarak anılmak istemiyorum. Bütün kulüplerin çatısı düzeltilmeli. Kulüplerin toplam borcunun yüzde 85'i, beş tane şampiyon olmuş kulübe ait." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin ekonomisine darbe vurdunuz diğer klüplerlerin başkanlarıyla beraber takımlar oyuncağınız oldu devlet de sizi affetti borçlarınızı kuşa cevirdi hakkı varmış gibi herşey tamam ama ortamı germeyin bir susun ya bayern maçı öncesi ne dediklerini sen unutmuşsun galiba seni dinleyenler unutmadı.
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Takıma lazım olan tek adam Cenk Tosunu satarsan çağırmazlar tabi ki.
    Cevapla
  • ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    1 - 2 milyon euroluk adamları 10 veya 20 milyona satmış gibi gösterip, 1 yıl sonra 300 500 bin euroya kiralamak büyük adamlık değil dolandırıcılıktır..
    Cevapla
  • Malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk takımları ancak ve ancak alt yapıya önem vererek ve oradan futbolcular çıkararak başarılı olabilir. Siz transfer yarışına girerek asla ve asla Real madridi, bayer munihi yenemezsiniz. Çok iyi antranörler getirin. Anadoludan istanbuldan yetenekli çocukları bulacağınız turnuvalar düzenleyin. Bu çocukları alın ve iyi bir futbol eğitiminden geçirin Almanya gibi. Sonra başarı zaten gelecektir. Ve bu iş size ucuza gelecektir.
    Cevapla