Şenol Güneş'in basın toplantısında gerilim!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası basın toplantısında kendisine sorulan soruya sinirlenerek gazeteciyle tartıştı.

GİRİŞ 17.02.2018 00:44 GÜNCELLEME 17.02.2018 09:40
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş zorlu 90 dakikanın ardından basın toplantısında maçı değerlendirdi.

ŞENOL GÜNEŞ SORUYA SİNİRLENDİ

Maçın bitiş düdüğüyle saha içinde kendisiyle tokalaşmak isteyen Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i hakemlere doğru itmesinin sorulması üzerine Şenol Güneş soruyu soran gazeteciyle tartıştı.

“Sizin sorunuz ne?” şeklindeki çıkışının ardından gazetecinin, “Hareketinizin doğru olup olmadığını ve Konyaspor’un hakemle kazandığı iması oldu” şeklinde sözüne Şenol Güneş, “Siz benim ne yaptığımı mı söylüyorsunuz. Ben hakemle ilgili girsem her şeye girerim zaten. Konuşmamın sizin için sakıncası yok ama benim için var. Biz konuşunca neler olacağını biliyoruz. O pozisyonla ilgili oyuncularımı geri alıp hakeme gitmeyin Konyasporlular tebrik etsin diye gittim. Ne var bunda, siz ne anladınız bunda. Bir mahsuru mu var. Oyuncularım gitsin bir daha mı kart görsün. İşte Türkiye bu. Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar, bu tipler. Soru sorun” diye konuştu.



'SUSAR MISINIZ...'

Gazetecinin, “Gördüğüm görüntüyü söylüyorum” şeklinde sözüne sinirlenen Şenol Güneş sesini yükselterek, “Susar mısınız ben toplantı yapıyorum. Siz bana bir karar veriyorsunuz soru sormuyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru değil, şık değil. Saygısızlık bu. Saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız. Bir konu kanaati getirip bana soru soramazsınız. Bu saygısızlık olur. Kapatır mısınız” diye cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, söz verilen bir diğer gazetecinin de aynı soruyu soracağını söylemesi üzerine toplantıyı bitirerek ayrıldı.

YORUMLAR 77
  • Barış 6 yıl önce Şikayet Et
    Özdilek bjkden gelen kiralık orkan çınarı neden oynatmadı, sakatlığı da yoktu, güzel jest, yerini hazırlıyor şimdiden,,
    Cevapla
  • Çınartan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl bir insansın ve nasıl bir ruh haline sahipsin. Ekmek yediğin yer Türkiye ve ve Türk halkına hakaret babında açıklama yapıyorsun."Işte Türkiye bu" Türkiye ne aptalmı? Bence Türkiyede suç yok seni böyle büyük bir camianın başına getirenler aptal. Bu kadar büyük transferlere rağmen başarısızlığının hakemlemi perdeliyorsun. Trabzondada şike sarıldın. Büyük takımın küçük hocası.
    Cevapla
  • trek 6 yıl önce Şikayet Et
    senol gardas hic kimseden cekmedin konyaspor dan cektigin kadar.super kupa gitti simdide puan kaybi sen bence mevlana hz.leririni bi ziyaret et dua al
    Cevapla
  • memur adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ülkemizi tüm alanlarda temsil ettiği dünyaya açıldığı için. Türkiye de de hiçbir başarı cezasız kalmadığı için herkes saldırıyor maksat bayerne moralsiz gitsin elensin dönsün. Başka takımlar başarı gösteremiyor Beşiktaşta göstermesin mantığı yani. Ayıp hepinize ayıp. Şenol hoca yerine terim yada aziz yıldırım olsa döverdi o hakemleri. Soyunma odalarını basardı.
    Cevapla
  • Selçuklu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne büyük takımsın BEŞiKTAŞım.. herkes seni yıkmaya çalışıyor.. Maç talisca'ya yapılan harekette ikinci sarı ve peşinden kırmızı kart çıkmayınca, yine taliscanın ayağına basılıp sarı kartı gören talisca olunca bitti.. Sonrasında 2 penaltı gol vs hikaye anlatmayın.. Şimdi tinerci, emzik, ağlamayın vs. vs. diyip çocukça muhabbetler yapanlar.. TÜRKiYE için ne yapmış son iki senedir.. Bu arada uysal koyunda değiliz.. siz istiyorsunuz ki her şeyi yapalım bunlar sussun.. Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilemiyorum!! Son olarak çirkeflik konusunda hala eskiye dayalı hareketler var konyada.. Umarım mehmet hoca size birşey katar.. Ne de olsa BEŞIKTAŞın çocuğu..
    Cevapla
  • ersin5454 6 yıl önce Şikayet Et
    trek elini vicdanına koy, sağduyulu ol, saygılı ol ve ne olursan ol bu ülke başarısını destekle
    Cevapla
  • Selçuklu 6 yıl önce Şikayet Et
    Dostum yazımda 20sinden sonrasını değil öncesini söylüyorum!!.. Sonrası için elenirsek korkarım sevineceksin!!.. Fanatizmi bırakın da ülke puanına katkı sağlayan kimse ona destek olun!!.. Tabi kendinizi bu ülkenin evladı olarak görmüyorsanız o ayrı.. Vatan sevgisi sadece cephede değil her yerde olmalı!!..
    Cevapla
  • trek 6 yıl önce Şikayet Et
    ayin 20 sinden sonrada boyle konus olurmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle