Orman'dan Bayern Münih'e gözdağı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı, Bayern Münih eşleşmesi, MHK tartışmaları ve fikstür yoğunluğu hakkında açıklamalar yaptı.

Orman'dan Bayern Münih'e gözdağı!
Orman'dan Bayern Münih'e gözdağı!
GİRİŞ 11.02.2018 00:31 GÜNCELLEME 11.02.2018 10:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beyaz Futbol'da canlı yayına bağlandı ve önemli açıklamalar yaptı.

"ELEYECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

 

 

Bayern Münih'i eleyebileceklerini dile getiren Fikret Orman, "Beşiktaş kolay bir lokma değil. Bayern Münih'i elemeyi hayal etmiyoruz, inanıyoruz. Biz gibi oynayalım yeter. Bizim kadromuz da kaliteli ve güçlü." ifadesini kullandı.

"MAÇ TRAFİĞİ YOĞUN"

Fikstürün zorluğu hakkında konuşan Orman, "Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacağımız maçların arasında çok ciddi bir ara var. TFF plan yapmıştır ama Beşiktaş'ın maç trafiği çok yoğun. Onun için de Türkiye Kupası maçının daha ileride ve uygun zamanda oynanmasını tercih ediyorum." dedi.

"HEPSİNİ İSTERİM"

"Bayern Münih'i elemek mi lig şampiyonluğu mu?" sorusunu yanıtlayan Fikret Orman, "Bayern Münih'i elemek, lig şampiyonluğu, kupa şampiyonluğu. Hepsini isterim." ifadelerini kullandı.

"10 YIL ÜST ÜSTE OLACAĞIZ"

Şampiyonluk şanslarını değerlendiren Beşikaş'ın başkanı, "4 yıl üst üste şampiyon olacağız demedim. Öyle bir sözüm yok. Bana soruyorsanız 10 yıl üst üste şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.

"NEGREDO ŞANSSIZ"

"Negredo çok sevdiğimiz bir oyuncu. Biraz şanssızlığı var ancak kıracaktır. Kalbi temiz olduğu için Allah işini rast getirir. Vagner Love'u ise bunları yapsın diye aldık. O da zaten işini yapıyor. Çok büyük bir futbolcu."

"MHK DEĞİŞSE NE DEĞİŞECEK?"

"Hakemlerin bu kadar tartışılmasından rahatsızım. Dünyanın her yerinde hatalar yapılıyor. Bu kadar dövmeye gerek yok. Herkes işine geldiği gibi yorumlayıp pozisyon alıyor. Baskı altına almaya çalışıyor. Kulüplerin Türk futboluna yardımcı olmaları gerekiyor. Şu an Yusuf Namoğlu'nun ekibi değişse ne değişecek? Hakemler, aynı hakemler."

"HEPSİ RAKİBİMİZ"

Şampiyonlukta rakibimiz Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, hepsi rakibimiz. Başakşehir-Fenerbahçe maçı güzel bir karşılaşma olsun. Maçı yönetecek hakeme hakem şansı versin.

YORUMLAR 14
  • yns gkmn 6 yıl önce Şikayet Et
    bir konyali olarak diyorumki hafta insAllah konyaspor alir ama bayerne 5 atarsiniz :)
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Beşiktaşım! Galatasaraylılar seninle!
    Cevapla
  • Babakartal44 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    aslan başkanım pardon kartal başkanım size sahip sesleniyorum sahip çıkalım dedeye
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    konuşma la
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    grubunuz çok mu zordu monaco leipzig ve porto bu grubu lider bitirmek gerçekten çok zor iki senedir iyi ballısınız avrupada geçen senede napoli kiev benfica gibi kerizler vardı ama o grubtan bile çıkamadınız
    Cevapla
  • Atsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gurbetçi türk olarak bu bazı BJK aleyhinde kötü yorumu bırakın diyorum. Avrupa'da tek temsilcimiz BJK dir. Ben GS liyim, ama bütün Türk dünyasının BJK taraftarı olması lazım. Bu bir milli mücadeledir. İnşallah kazanacağız. O paralı futbolcuları derdest edecez. Dediğim gibi bu maçlar milli mesele.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim iyi diyonda bu bjk ordan alacağı euroları düsunuyor ülkemizi temsil etmeyi quaresma Senol ve fikret hiçbiri bence dusunmuyor
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın orman siz önce bayerni eleyin sonra konusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle