Talisca'dan şok karar! Kulübü askıya aldı

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, bir sene önce kurduğu Olimpia takımının faaliyetlerini askıya aldı.

Talisca'dan şok karar! Kulübü askıya aldı
Talisca'dan şok karar! Kulübü askıya aldı
GİRİŞ 06.02.2018 18:51 GÜNCELLEME 06.02.2018 18:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca'nın, bir sene önce kurduğu Esporte Clube Olimpia’nın futbol takımı Ekim ayında hazırlık maçları yapmak için topluca İstanbul’a da gelmiş ve siyah-beyazlı futbolcu da burada kendileriyle bir araya gelmişti.

Anderson Talisca, kulübün kapısına kilit vurarak faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Kapatmanın geçici olacağını savunan Beşiktaşlı futbolcu yayınladığı bir mesajda, yaşanan durumun nedenlerini ve gelecek tasavvurlarını dile getirdi. Brezilya’da kurduğu kulubün, siyah-beyazlı forma ile sürdürdüğü futbolculuk kariyerini etkilediğine dair vurgu dikkat çekti:

Sözleşme şartları

“Bu kararın alınması gerekiyordu. Bir futbolcu olarak geleceğimi direkt etkileyen sözleşme şartlarından doğan yükümlülüklere uymam gerekiyordu. Hayalim genç sporcular ve iyi vatandaşlar yetiştirmek. Bir gün bunu gerçekleştireceğim. Ancak bunun zamanı şimdi değil. Çünkü kendi kariyerime öncelik vermek zorundayım. Çok şükür ki kendimi sürekli geliştiriyorum. Daha yaşım genç ve rüyalarımı gerçekleştirmek için önümde epey zaman olduğunun farkındayım. Takımda forma giyen tüm sporcular ve teknik ekiple yöneticilere teşekkürü bir borç bilirim. Özellikle de futbol departmanımızın başında olan dostum Ivan Conceiçao’ya teşekkürlerimi sunarım.''

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • Ztrk 6 yıl önce Şikayet Et
    Nesi şok bunun?!
    Cevapla
  • offf 6 yıl önce Şikayet Et
    boş habermiş :))
    Cevapla