Şenol Güneş inanamadı! 'Şu an şoktayım'

Bursaspor maçının ardından Şenol Güneş soyunma odasında maçı izledi. Tecrübeli hoca, “Rakibe bu kadar imkan tanır ve ‘Al da at’ dersen olacağı bu. Şu an şoktayım” diyerek orta sahanın verimsizliğine dikkat çekti.

Şenol Güneş inanamadı! 'Şu an şoktayım'
Şenol Güneş inanamadı! 'Şu an şoktayım'
GİRİŞ 04.02.2018 10:08 GÜNCELLEME 04.02.2018 10:42
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Tüm hafta takımını çok iyi hazırlamasına rağmen alınan beraberliğin şaşkınlığını yaşayan deneyimli teknik adam, basın toplantısının ardından uzun bir süre soyunma odasından çıkmadı. Normalde toplantı bitimleri hemen takım otobüsüne geçerek stattan ayrılan tecrübeli teknik direktörün soyunma odasında beklemesinin nedeni ortaya çıktı. Futbolcuların çoğunun otobüste bulunmasına rağmen Güneş’ün yardımcılarıyla birlikte maçın özetini izleyip kısa bir durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Yenilen golleri masaya yatıran Güneş’in “Rakibe bu kadar imkan tanır ve adeta ‘Al da at’ dersen olacağı bu. Bu goller bize yakışmadı. Şu an şoktayım” diyerek tepki gösterdiği ve orta sahanın verimsizliğine dikkat çektiği belirtildi.

YÖNETİMİN ORTAK DÜŞÜNCESİ: ''SORUN ORTADA''

 

 

Bursaspor'a yenilmekten sona anda Alvaro Negredo’nun golüyle kurtulan Siyah-Beyazlılar’da ortaya konan futbol yöneticileri de sinirlendirdi. Başkan Fikret Orman’ın gelmediği maç sonrası İstanbul’a dönüş yolculuğunda takımın deplasmanlarda aldığı sonuçlar görüşüldü. Karşılaşmayı statta izleyen Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Hasan Özköse ve Hüseyin Mican gibi isimlerin, futbolcuların performansını eleştirerek, “Özellikle orta saha hiç yok. Ortadan top çıkmıyor. Oğuzhan da Talisca da etkisizdi. Bu sezon en büyük sorun ortada ayrıca yediğimiz goller de cabası” dedikleri öğrenildi.

TOLGAY ŞAŞKINLIĞI

Vida transferinde rağmen savunmanın da eski görüntüsünden çok uzak olduğunu ifade eden yöneticiler, en büyük şaşkınlığı ise oyuncu değişikliklerinde yaşadı. Oğuzhan Özyakup’un kötü performansına rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in Tolgay Arslan’ı oyuna almaması hata olarak gösterildi. “Açıkcası ikinci 45’te Tolgay’ın gireceğini bekliyorduk ama olmadı. Tolgay fizik olarak da hazır bu bizi şaşırttı” diyen yöneticiler, sonuna kadar arkasında oldukları Güneş’in bu kez yanlış bir karar verdiğini söylediler.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 18
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Beşiktaş ligin ilk yarısından itibaren deplasmanlarda adeta yoka oynuyor. Şenol hoca umarım taraftarı anlar. Şampiyonlar Ligindeki deplasmanları aynen kendi evinde oynuyormuşçasına oynayan Beşiktaş, Süper Ligdeki deplasmanlarda adeta yoka oynadı. Bu iki farklı Beşiktaş görüntüsü ister istemez taraftarı çileden çıkarttı. Tüm taraftar oyuncuların Süper Ligde bilerek oynamadıkları konusunda hemfikirler.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki son dakika golü kendisi atmış gibi, şok olan son dakikada gol yiyendir
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu şu Oğuzhan neden ilk 11 oynatılıyor istikrar yok Galatasaray maçındaki gibi oyun istiyoruz artık keyif vermiyor oyun skorlar ortada yönetim yada Şenol hoca müdahale etmeli
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Medel li ortaya çekip tosiçide defansta tekrar oynatırsa Tolgay ve Oğuzhanı da rakip ve form durumlarına göre oynatırsa problem büyük ölçüde giderilir. Benim naçizane düşüncem?
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru yorum Ali kardeş , birde Love'u kafroya monte ederse sorun gidecek bencede
    Cevapla
  • Yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan'a 10 numarayı kim ve kimler laik bulup verdiler ise o kulüpten defolup gitsinler büyük takım diye konuştuğumuz Beşiktaş ın 10 numarasına bakkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle