Vagner Love transferi için ilk açıklama geldi!

Beşiktaş Kulübü, Cenk Tosun'un ardından forvet bölgesine Vagner Love'ı transfer ediyor. Love transferinde ilk açıklama menajerinden geldi.

Vagner Love transferi için ilk açıklama geldi!
Vagner Love transferi için ilk açıklama geldi!
GİRİŞ 25.01.2018 23:36 GÜNCELLEME 26.01.2018 15:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının ardından golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Aytemiz Alanyasporlu Vagner Love'ın transferinde sona geldi. Görüşmelerde Demba Ba'ya imza attırıp daha sonra Senegalli golcüyü Aytemiz Alanyaspor'a kiralamayı teklif eden Beşiktaş, bu teklifinden sonuç alamayınca, Brezilyalı ismin transferinde para karşılığında anlaşma sağladı.

Beşiktaş'ın transferini büyük ölçüde bitirdiği Vagner Love'ın menajeri Evandro Ferreira, Brezilya basınına verdiği röportajda ise transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ferreira, yaptığı açıklamada ''Vagner Love, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor ve hala Brezilya Milli Takımı'nın hayalini kuruyor. Henüz Beşiktaş'a transferi tamamlanmadı. Flamengo'ya da transferi bitirmek için gösterdiği çaba nedeniyle teşekkür ederim. Gerçekten Vagner Love'ı çok istediler ancak Alanyaspor Başkanı, teklifi kabul etmedi'' diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın Arda Turan bu adamın neden 7,5 yıl senin ise 2 yıl kaldığın ayrılma şeklinizden belli.
    Cevapla
  • Urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ortada çözülemeyen bir durum var!!! Vagner Love'u kel kafasından dolayı Mascherano ya mı benzetti acaba?? :D :D
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim bu haberden nasil arda turana bagladin dusunuyorum bir turlu isin icinden cikamadim mascerano haberi olmasin bu yorumun asdfgsd
    Cevapla