Beşiktaş'ın takasta teklif ettiği 5 isim!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vagner Love için Aytemiz Alanya'ya Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve hatta yeni transfer Larin'i teklif etti.

Beşiktaş'ın takasta teklif ettiği 5 isim!
Beşiktaş'ın takasta teklif ettiği 5 isim!
GİRİŞ 23.01.2018 09:42 GÜNCELLEME 23.01.2018 09:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da önceki akşam, "Fikret Orman, 'Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz' diye sordu. 'Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var' ifadesini de kullandı. Cuma günü böyle bir konuşma geçti aramızda. 

ÇAVUŞOĞLU AÇIK KAPI BIRAKTI

Biz tabii ki Vagner'i vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok" sözleriyle Beşiktaş'ın ilgisini resmi olarak da açıkladı. 

Bu gelişmelerin ardından başkan Fikret Orman'ın, Antalyaspor maçının ardından İstanbul'a dönmeyerek şehirde kalması tarafların Vagner Love için yüz yüze görüşecekleri şeklinde yorumlandı. 

Love'ın  yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimali nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenilirken, Orman'ın da hedefi 33 yaşındaki golcü için yapılacak görüşmelerde bonservis ödemeden sonuca gitmek. Siyah-beyazlılar; Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek hatta yeni transfer Larin'i kapsayan farklı takas formülleriyle Hasan Çavuşoğlu'nu ikna etmeye çalışacak.

YORUMLAR 8
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    hepsi tamamda Larin ne alaka? Uydurmamı yoksa gerçekmi?
    Cevapla
  • Eyüp 6 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Töre kesinlik olmaz 10 Love eder...aras la olabilir
    Cevapla
  • Sani 6 yıl önce Şikayet Et
    Oyle kafana gore yolluyamiosun futbolcu bakalim alanyaspora gitmeyi kabul edecek mi? Bjk den alanyaspora kimse gitmeyi kabul etmez hem maddi olarak karsilayamaz hemde kotu bi takim
    Cevapla
  • ben tek siz hepiniz 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle kötü bir teklif kaldı ki bu 5 oyuncu hatırı sayılır kalitede oyuncular. vagner love için 5 oyuncu çok fazla. biz elimizdekileri iyi çalıştıralım yeter
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Larini bence dahil etmezler
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptın sen kardeş? 5 oyuncuda takasta kullanılacak değilya onlardan biri hadi bilemedin ikisi yani :)
    Cevapla
  • bjkbjk 6 yıl önce Şikayet Et
    takas degilde Larin'i kiraya versin derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle