Orman açıkladı! 'Beşiktaş'ın maçları artık...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün yeni iletişim faaliyetleri hakkında basın toplantısı düzenledi

GİRİŞ 15.01.2018 12:03 GÜNCELLEME 15.01.2018 12:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün yeni iletişim faaliyetleri hakkında basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Orman, "Son iki yılda Türkiye'ye en fazla döviz kazandıran kurum olduk. Geçen sezon UEFA'da yaptıklarımız da ortada. Bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi gidiyoruz, çok başarılı sponsorluklarımız var. Marka yönetimi konusunda çok çalışıyoruz. Sadece sporda değil iletişimine 100 milyonlarca para harcayan firmalar ile aynı kulvarda mücadele ediyoruz. Geldiğimiz bu noktada sadece Türkiye'de değil tüm dünyada da büyümek istiyoruz. Geçen sezon bir programa start verdik ve geçen sezon Çin'e gittik. Orada bir maç yaptık ve Schalke ile oynadığımız maçı toplam 91 milyon kişi takip etti. Çin ile ilişkilerimize başladık, federasyonla, basın devamlı olarak toplantılar yaptık. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçları Çin'de yayınlanmaya başladı. BeIN ile yaptığımız işbirliği ile de lig maçlarımız artık Çin'de yayınlanacak. Şu ana kadar Çin'de 600 milyon kişiye ulaşmış durumdayız" dedi.

YENİ KAMPANYADA MEVLANA'NIN SÖZLERİ

'Come to Beşiktaş' tamamen taraftarımızın bulduğu bir işti. Taraftarımız hoşlandı ve dünyada önemli bir proje haline getirdik. 1.2 milyar kişiye ulaştı. Beşiktaş ile alakalı bir şey geçtiğinde diğer kulüpler de Come to Beşiktaş kampanyasına katılmaktadır. Transfer videolarımız ile önemli sesler getirdik. Yurt dışı bazlı bir lansmandır. Yurt dışında bu ağı yapacağız. Beşiktaş bu iş için yurt dışına finansman harcayacaktır. Bugüne kadar Come to Beşiktaş'ı nasıl yaydıysak bunu da yaymaları için herkesten destek bekliyoruz. Bu reklam filminde Mevlana'nın sözleri bize ışık tutacak.

COME. COME. WHOEVER YOU ARE

Yeni kampanyamızda dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese gel diyoruz. Mevlana'dan esinlenerek bu kampanyayı başlatıyoruz. "Gel, gel. Kim olursan gel." (Come. Come. Whoever you are). Bu kampanyaya büyük bir bütçe ayırdık. Şampiyonlar Ligi maçlarında Dünya'nın her yerinde gösterime sokacağız.

Devlet ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Türk bayrağını taşıyan tek kulübüz. Bunu da iyi temsil etmeliyiz. Ülkemizi temsil ederken bir talepten daha fazla devletimizden bazı destekler bekliyoruz. Biz borçlanarak değil, bütçemizi büyüterek en iyileri kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz taraftar sayımızı 100 milyona yükseltmek.

1 MİLYONUN ÜZERİNDE BİR PARA HARCAYACAĞIZ

"Tahmin ediyorum 1 milyonun üzerinde bir para bu işe harcayacağız. Marka değerini ne kadar yükseltirsek, o kadar büyük etkiler yaratacaktır. Global hesapları artık herkes takip ediyor. Oradan da yayınlayacağımız için hemen hemen bütün dünyaya ulaşacağımızı düşünüyorum"

YORUMLAR 12
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsınnnnn.
    Cevapla
  • Mustafam 6 yıl önce Şikayet Et
    Ligde şampiyon olmanın, başta reklam,itibar, prestij, sempati,para ve en önemlisi marka, bugün Portekiz tklari Porto, Benfica gibi tklar Hersek'e şampiyonlar Ligi'nde boy gösteriyor biz cenki 25 milyon Euro ya verdiğimiz oyuncuyu bu saydığım kulüplerde 45milyon Euro aşağı satmazdi bugün yaşlı oyuncularımıza bile transfer teklifleri geliyor doğru yönetim doğru planlama ile marka değerini kademeli olarak artırdığımizda parayı tüketen değilde her anlamda üreten klüp yapılarına sahip olmalıyız
    Cevapla
  • coscu 6 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana Hazretleri ;''Gel gel kim olursan ol '' derken insanları ALLAH yoluna davet etmiştir. islâm tasavvufunuz zirve sözü bir futbol takımının reklam aracı olarak kullanıllamaz..Kimse MEVLANA nın bu ulvî görüşlerini tahrif edemez.Umarım KONYA ve ÇELEBİ ailesi bu naifsizliğe gereken cevabı verir .
    Cevapla
  • Saçmalama 6 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden ne alaka
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • Beşiktaş lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlattıkları gerçekleşir ise sadece Beşiktaş değil Türkiye'de büyük bir kazanç elde eder Beşiktaş sayesinde reklam giderleri azlir turizm ile kazanç sağlar İstanbul'a maç izlemek için gelen ticaret içinde bir bağ kurmuş olur
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun başkan okurken bile heyecanla dım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle