Cenk'in gidiş fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Dün akşam eşyalarını toplamak için Türkiye'ye gelen Cenk Tosun bugün eşi Eda Tosun'la birlikte Londra'ya uçtu. Cenk yanında sarı kapaklı bir bidon götürdü.

Cenk'in gidiş fotoğrafı sosyal medyayı salladı!
Cenk'in gidiş fotoğrafı sosyal medyayı salladı!
GİRİŞ 07.01.2018 18:08 GÜNCELLEME 08.01.2018 07:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Everton takımıyla 4,5 yıllık anlaşma imzalayan Cenk Tosun dün akşam Türkiye'ye gelmişti. Cenk Tosun ve eşi Eda Tosun, bugün 6 parça valizle Londra’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. Fazla bagaj parası ödeyen Tosun, havalimanında hayranlarının ve Beşiktaşlı taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı. Cenk Tosun ve eşini Londra’ya bir kadın arkadaşı uğurlarken, Beşiktaşlı idareci ve yöneticilerin olmaması ise dikkat çekti. Cenk Tosun daha sonra basın mensuplarına el sallayarak Türkiye’ye veda etti.

TURŞU BİDONU MU?

Öte yandan Cenk Tosun'un eşyaları arasındaki bir bidon dikkat çekti. Sosyal medyada ses getiren bidonun turşu ya da zeytin bidonu olduğu iddia edildi. 



EVERTON'IN TAKİPÇİ SAYISI HIZLA ARTIYOR

Everton'ın Cenk transferiyle birlikte twitter ve facebook'taki takipçi sayılarının hızla arttığı görülüyor. 3 Ocak çarşamba günü Everton'ın twitter'da 1 milyon 424 bin 920 takipçisi vardı.Cenk transferiyle birlikte takipçi sayısı hızla yükseldi. Dün, Everton'ın twitter'daki takipçi sayısı 1 milyon 435 bin 264'e yükseldi. Everton'ın resmi twitter hesabı bugün itibarıyla 1 milyon 456 bin 980'i geçti. İki tarih arasında yaklaşık 32 bin yeni kullanıcı eklendiği görülüyor.

YORUMLAR 18
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bari bir bavula koyaydin cenk
    Cevapla
  • Rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Altay sonra geliş foğrafini görürüz.
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalim gittiyse gitti bize neki bundan
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    O verdikleri paralara yazık
    Cevapla
  • Çomar2 6 yıl önce Şikayet Et
    Magazinciler para kırmaya devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle