Fikret Orman'dan CR7'ye 'Come to Beşiktaş'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu. Orman, "Arda şu an gündemimizde değil" dedi.

Fikret Orman'dan CR7'ye 'Come to Beşiktaş'
Fikret Orman'dan CR7'ye 'Come to Beşiktaş'
GİRİŞ 06.01.2018 16:21 GÜNCELLEME 06.01.2018 16:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Arda Turan iddialarına açıklık getiren Orman, "Arda Turan çok sevdiğimiz bir oyuncu, şahsen de tanırım. Pırlanta gibi çocuktur Arda, çok popüler. Kıymetli bir oyuncu, kazanılması lazım, pozitifim. Hiç düşünmeden isteyeceğim oyuncudur. Mantıklı hareket ediyoruz ama şu an gündemimizde değil" dedi.

Demba Ba ile ilgili de açıklamada bulunan Orman, "Demba Ba da ailemizin bir parçasıdır. Uzun süreli bir sakatlık geçirdi. Sakatlığı nüksetti yoksa Demba Ba ile başlardık. Sakatlığının son durumunu bilmiyoruz, raporlara bakıp karar vereceğiz. Duygusal olamayız, şampiyonluk istiyoruz" dedi.

"Tosic'i satma fikrimiz yok"

"Taraftarımız bize güvensin, elimizden geleni yapacağız. Tosic ailemezin parçası olduğunu göstermiş bir isim. 15 Temmuz'da tankın önüne çıkması bizden olduğunu gösteriyor. Resmi teklif gelmedi. Açıkçası satma fikrimiz de yok."

"Transferin zora girmemesi için konuşmuyorum"

"Futbolcu satmayı daha çok seviyorum ama önceliğim başarı. Vida, zamanında çok yüksek bedellerle uğraştığımız bir oyuncuydu. Ekonomik olarak çok uygun bir transfer oldu. İmzalamadığım kontratları transferin zora girmemesi için konuşmuyorum."

"Cristiano Ronaldo bir gün neden olmasın"

"Cristiano Ronaldo'ya 'Come to Beşiktaş' demek isteriz ama kendisi 'Orada Quaresma var, ben ne yapayım?' diyor. Belki bir gün neden olmasın."

YORUMLAR 3
  • antepli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasarylı Olarak Ülkemize ve Futbol Kulüplerine Kazandırdıgı başarılardan dolayı seviyoruz fikret başkanı gerçek bir yönetici
    Cevapla
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    bazi baskanlarin bir donemler milyonlar harcayip boburlendikleri kadrolari sen bedavaya kuruyorsun buda onlarin zoruna gidiyor buyuk baskan nasil olunurmus gosterdin alayina. turk futbolunda devir acti fikret orman kim ne derse desin cilek getirdim van pevsiyi getirdim su kadar pava vevdim diyen cakma buyuk baskanlarin halini goruyoruz suan)
    Cevapla
  • akıncı 25 6 yıl önce Şikayet Et
    ......Sayın Başkan biz senin Vakur , Azimli, Toparlayıcı, Babacan ve fakat aynı zamanda güzel ahlakını ve Güzel bir Kul oluşunu seviyoruz....Güneşte-de aynı Güzelliklerden var Yani Takım , İki Kardeşe Yakışıyor....Sağlık , Selamet ve Başarılar Diliyorum....
    Cevapla