Şenol Güneş açıkladı! Cenk'in yerine...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneşl, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

GİRİŞ 04.01.2018 13:23 GÜNCELLEME 06.01.2018 19:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte Şenol Güneş'in sözleri:

"Cenk Tosun transferini ben de televizyondan öğrendim, Kesinleşmişse hayırlı olsun diyorum. Hem üzüldüm hem de sevindim. Cenk iyi bir Beşiktaşlıydı. Kendini planlı bir şekilde büyüttü. Takımda kalmasını isterdim. Bonservisinden para artarsa ekonomik bir golcü alınmasını isterim"

ARDA TURAN'I KİM İSTEMEZ

"Dün bir haber gördüm 'Arda Turan'ı istemiyorum' demişim. Onu istemeyen bir antrenör olamaz. Arda kariyer olarak şu anda Cenk'in önünde. Arda Turan 4 sene daha oynar. Hataları var, getireceğiz yapma diyeceğiz. Cengiz ve Emre'ye üzülüyorum. Burak da Arda da Selçuk da beğendiğim oyuncular. Hiç yeri değil ama Ozan'ı duydum. Çok üzüldüm. Her oyuncunun kaybolmasına üzülürsün. Bazen biz de elimizdeki oyuncuyu kaybedebiliyoruz."

BALOTELLI AÇIKLAMASI

"Balotelli hakkında kendine ve çevresine zarar veren bir oyuncu olduğu yönünde bilgi aldım. Bu yüzden istemedim. Bedavaya geliyorsa gelsin dedim. Yaramazlık yaparsa göndeririz. Ama para verip alırsak, zarar verirse ne olacak? Soru işaretli bir oyuncu."

DEMBA BA GELİYOR MU?

"Demba Ba ekonomik olursa gelir. O kabul; Demba Ba şu anda Cenk'in yerine alınabilecek bir oyuncu değil. Alınacak oyuncu konusunda net bir şey yok, sadece isimler konuşuluyor"

YORUMLAR 4
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    En uygun adam bence İslam Slimani
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenkin yerine gelecek oyuncu Beşiktaş'ı olur olmadık maçlarda 10 kişi bırakmayan türden olsun lütfen gider Nouma gibi Beşiktaş'ı seven bir oyuncu alırsanız her maçta da 10 kişi kalmaya da alışacaksınız demek. Allah var Nouma Beşiktaş için canını verirdi ama nedem her maçta da Beşiktaş'ı 10 kişi bırakırdı.
    Cevapla
  • ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben adayı istemiyorhoca
    Cevapla
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Para artarsa ne demek :(
    Cevapla