Cenk gidiyor o geliyor! Premier Lig'den...

Cenk Tosun'u Everton'a yollayan Beşiktaş, Leicester City'den Islam Slimani'nin transferi için uğraşıyor.

Cenk gidiyor o geliyor! Premier Lig'den...
Cenk gidiyor o geliyor! Premier Lig'den...
GİRİŞ 03.01.2018 09:26 GÜNCELLEME 03.01.2018 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş forvet transferine odaklandı. Cenk Tosun'un satılmasından sonra boşluğu iyi bir golcüyle doldurmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim listenin en başına aldığı Leicester'li İslam Slimani için temaslarına yoğunluk verdi. Yöneticilerden Umut Güner'in İngiliz kulübüyle masaya oturduğu öne sürüldü.

LEİCESTER NET CEVAP VERMEDİ

Yapılan ilk görüşmede Cezayirli oyuncu için 6 aylık kiralama karşılığında 2 milyon Euro önerildi. Leicester Kulübü'nün net bir cevap vermediği öğrenilirken görüşmelerin tam gaz sürdüğü belirlendi.

2 İNGİLİZ EKİBİ DE PEŞİNDE

Islam Slimani'yi Beşiktaş'ın dışında İngiliz takımlarından Newcastle United ve Waftord'un da istediği ortaya çıktı. Bu kulüplerin de resmi teklifte bulunduğu gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM BİTİRMEYE KARARLI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği Cezayirli golcü için İngiltere'de karargah kuran yöneticilerin bu transferi Cenk Tosun açıklanır açıklanmaz bitirmesi bekleniyor.

HOCASI ONU ÇOK BEĞENİYOR

 Cezayirli forvetin teknik direktörü Claude Puel, son oynanan Huddersfield Town maçında harika bir gol atan Slimani hakkında övgü dolu sözler kullandı.

''BU SEVİYEDE GÖRMEK HARİKA''

Puel, yaptığı açıklamalarda ''Slimani'nin oyunundan çok mutluyum. Çok iyi bir maç çıkardı. Kalitesini gösterdi ve fantastik bir gol attı. Antrenmanlarda hep sıkı çalışıyor ve çalışmalarının karşılığını almaya başladı. Onu bu kadar yüksek seviyede görmek harika'' sözlerini kullandı.

Huddersfield Town'a karşı attığı golle bu sezon Premier Lig'de ilk golünü kaydeden 29 yaşındaki forvet için Beşiktaş, sezon sonuna kadar kiralama teklifini düşünüyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Slimani kiralanabilirse süper olur adam çok yönlü , kanatta ve forvet arkasında bile oynayabiliyor hayırlısı bakalım
    Cevapla
  • DogruSoyler 6 yıl önce Şikayet Et
    30 milyon euro ya aldığı oyuncuyu bjk ye peşkeş çekecek..
    Cevapla
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Peşkeşle ne alakası var? 6 ay için 2 milyon öneriliyor, haberi oku öyle yorum yap!
    Cevapla