Babel rekor ücretle veda ediyor! Resmen...

Başkan Fikret Orman, Ryan Babel için kulübe iletilen 14 milyon Euro’luk teklifle ilgili kararını verdi. Orman resmi yollarla getirilmesi halinde bu öneriye sıcak bakmayı düşünüyor.

Babel rekor ücretle veda ediyor! Resmen...
Babel rekor ücretle veda ediyor! Resmen...
GİRİŞ 02.01.2018 10:34 GÜNCELLEME 02.01.2018 11:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta bu sezon sergilediği başarılı performansla kariyerinde adeta ikinci baharı yaşayan Ryan Babel, bir anda transfer döneminin gözdesi olmuştu. Kara Kartal’da çıktığı 23 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 31 yaşındaki kanat oyuncusuna, Çin Ligi’nden menajerler aracılığıyla 14 milyon Euro’luk (59 milyon TL) teklif gelmişti.

Bu öneriyi değerlendirmeye alan Başkan Fikret Orman’ın, konuyla ilgili kararını verdiği bildirildi. Asbaşkan Umut Güner’e, teklifin yazılı getirilmesi halinde bu öneriye sıcak bakacaklarını ilettiği kaydedildi. Bu gelişme sonrasında Güner’in, teklifi kulübe getiren menajere Başkan’ın talimatını tekrarladığı ve öneriyi resmen getirmesini istediği öğrenildi.

Gitmek istemiyor ama...

Siyah-Beyazlılar’dan yıllık 2.1 milyon Euro (9.5 milyon TL) kazanan Ryan Babel’e, Çin kulübünden 4.5 milyon Euro’luk (20.5 milyon TL) maaş önerildiği belirtildi. Tatilini Dubai’de değerlendiren Hollandalı futbolcunun, 2 kat fazla maaşa rağmen Beşiktaş’tan ayrılığa olumsuz baktığı ancak Başkan Fikret Orman’ın kendisiyle ilgili vereceği karara uyacağı ifade edildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 17
  • muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    cenk giderse babel giderse bayern munih karşısında nasil oynariz
    Cevapla
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Ancak iyi bi fiyata Babel satılabilir aksi takdirde ona şampiyonluk yolunda çok ihtiyaç var . Gökhan Töre dönüyor , Vida geldi birde Slimani kiralanırsa Cenkin açığı kapanır bence
    Cevapla
  • Düşün 6 yıl önce Şikayet Et
    daha sezon bitmemiş bunlar takimi satiyorlar ozaman hiç bayerna karşi oynamasinlar...bizde stadyuma boşuna gitmeyelim...dünyada hakim takim yapar bunu yav...futbolun zevkini bozdular resmen
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Babel gidecekse sene sonu gitmeli. Şu an takımın bence gökhan gönül ile tek alternatifsiz oyuncusu. Quaresma ya teklif varsa o gidebilir.
    Cevapla
  • beşiktaş li 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan cenk gidiyor babel gidiyor muhtemelen tosic ve talisca da gidecek ee siz demissiniz ki genc oyuncular tamamda kadronun yarisi gitti ve sampiyonlar ligi subatta 3 yillik takim bozulur ve yeni takim gelirse en bastan takimi duzenleyecegiz ve biz 2 ayda yeni takimi uefa ya hazirlamamiz imkansiz yani bayern hayalleri Fikret baskan sag olsun gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle