Cenk Tosun'un yerine 22 milyon euroluk golcü!

Siyah- Beyazlılar, Benfica’nın dünyaca ünlü forveti Raul Jimenez’in peşine düştü. Yönetim, Meksikalı süperstar için Portekiz ekibiyle ilk teması kurdu.

Cenk Tosun'un yerine 22 milyon euroluk golcü!
Cenk Tosun'un yerine 22 milyon euroluk golcü!
GİRİŞ 31.12.2017 11:03 GÜNCELLEME 31.12.2017 11:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon sergilediği başarılı performansla Avrupa devlerini peşine takan Cenk Tosun’a İngiltere Premier Lig ekibi Everton talip olmuştu.

26 yaşındaki futbolcu için 25 milyon poundluk (128 milyon TL) teklife, ‘Evet’ diyen ve İngiliz temsilcisiyle ödeme koşulları ile bonus konusunu görüşen Beşiktaş yönetimi, bir yandan da bu futbolcunun yerini doldurmak için düğmeye bastı.

Kara Kartal’ın, Portekiz devi Benfica’nın Meksikalı yıldızı Raul Jimenez’in peşine düştüğü ortaya çıktı.

Ayrılmak istiyor

Atletico Madrid’den 2 sezon önce Benfica’ya 22 milyon euro (100 milyon TL) karşılığında transfer edilen Meksikalı futbolcunun, forma yarışında Jonas’ın gerisinde kalması sebebiyle ayrılığa olumlu baktığı belirlendi. Portekiz basınında çıkan iddialara göre Beşiktaş’ın Benfica’yla ilk teması kurduğu ve tarafların bu konuda görüşmelere başladığı bildirildi.

YORUMLAR 18
  • ASABİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu üzerinden rant sağlayanlar,bu olayla gene deşifre oldu.Bunları iyi tanıyın.Bunlar yüzünden TÜRK FUTBOLU GELİŞMİYOR.
    Cevapla
  • vatandaş... 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenk'i niye satıyorsunuz o zaman saçma sapan transfer politikası. Cenk'i sat 25 milyona yerine 22 milyona yeni futbolcu al ne anladık 3 milyon için mi bu yaygara ki önünde çok önemli bir maç varken...
    Cevapla
  • tolga 6 yıl önce Şikayet Et
    fico başkan 22 milyon veriri akıllı olun
    Cevapla
  • selam reis 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyaca ünlü ama takımında yedek kalıyor :))
    Cevapla
  • kaşif 6 yıl önce Şikayet Et
    bumu süper star :)) ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle