Talisca'dan Çin'e transfer cevabı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız ismi Anderson Talisca, devre arasında Çin'e transfer olacağı iddialarıyla ilgili konuştu ve Benfica'ya geri dönme ihtimalini de değerlendirdi.

Talisca'dan Çin'e transfer cevabı!
Talisca'dan Çin'e transfer cevabı!
GİRİŞ 26.12.2017 16:41 GÜNCELLEME 26.12.2017 17:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, takımdan ayrılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve sezon sonunda kiralık sözleşmesi bittikten sonra Benfica'ya dönme ihtimalinin de çok düşük olduğunu söyledi.

Portekiz ekibinden ayrıldığı dönemde ödemeler ile ilgili bir problem yaşayan Talisca, "Benfica'ya dönmem, yaşanan onca şeyden sonra çok olası görünmüyor. Ama hayattaki hiçbir şey imkansız olarak düşünülemez. Kulübe saygım var ve bana saygısı olan birçok taraftar olduğunu da biliyorum. Şu anda Beşiktaş için oynuyorum, mutluyum ve düşündüğüm tek şey bu" ifadelerini kullandı.

ÇİN'DEN TEKLİF ALDI MI? "HER ŞEYİ MENAJERİME BIRAKTIM"

Adı Çin kulüpleriyule anılan Sambacı, "Hepimiz biliyoruz ki, futbol dünyasında böyle şeylere çok çabuk kolay vermek olası değil. Bu yüzden böyle şeyleri menajerime bırakıyorum. Ona çok güveniyorum ve benim için, işin içine dahil olan kulüpler için en iyisini yapacağını biliyorum. Zamanı gelince, hepimiz ne olduğunu öğreneceğiz." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TA HERKES BANA ÇOK YAKIN, İSTANBUL'A ALIŞTIK"

İstanbul'da mutlu olduğunu kaydeden yıldız isim, "Portekiz'de olmak her zaman güzeldir. Orada çok fazla arkadaşım ve destekçim var. Beni seven insanlara yakın olmak istiyorum ve Portekiz'de hala sevildiğimi hissediyorum. Beşiktaş'ta ise herkes bana çok yakın ve ailem de İstanbul'a adapte olmuş durumda" dedi.

"HOCANIN İSTEDİĞİ HER ŞEYİ İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUM"

Beşiktaş'taki skor katkısı için konuşan Talisca, "Gol sayısı ve sahadaki performans, gerçek anlamda çalışmanın sonucunda ortaya çıkan şeyler. Her gün çok sıkı çalışıyoruz, hocamızın istediği şeyleri iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ben de gollerle katkı veriyorum, bu ayakla da olabiliyor, kafa vuruşlarıyla da olabiliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Talisca, 24 maçta 7 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Çin parayla adamı alacak.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkese açık kapı bırakıyor aklınca
    Cevapla