Beşiktaş'ta Noel krizi! "Oynamak istemiyoruz"

Beşiktaş'ta başta Quaresma, Talisca ve Medel olmak üzere birçok futbolcu, Noel nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giymek istemediklerini Şenol Güneş'e iletti.

Beşiktaş'ta Noel krizi! "Oynamak istemiyoruz"
Beşiktaş'ta Noel krizi! "Oynamak istemiyoruz"
GİRİŞ 25.12.2017 16:13 GÜNCELLEME 25.12.2017 16:26
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 17. haftada Demir Grup Sivasspor'a mağlup olan ve ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta kupa sorunu yaşanıyor. 28 Aralık'ta Osmanlıspor'la karşılaşacak siyah-beyazlı takımda Ricardo Quaresma, Talisca, Gary Medel başta olmak üzere birçok futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki bu mücadelede oynamak istemediklerini dile getirdi.

25 Aralık yani bugünün Noel olması ve bayramlarını aileleriyle geçirmek isteyen futbolcuların bu yöndeki talebiyle karşılaşan Şenol Güneş ise Sivasspor mağlubiyeti nedeniyle yanıt vermedi.
 
ŞENOL GÜNEŞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
 
Tecrübeli teknik adam, bu konuyla ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu’na fikstür tepkisinde bulunmuştu. Güneş, “Lig bitiyor bu kez de kupa var. Bazı futbolcularımızın sadece ülkesine gidip dönmesi 2 gün sürüyor. Sezon boyunca o kadar boş zaman varken yıl sonundaki periyodun bu kadar yoğun geçmesi anlamsız” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 71
  • Mystic2388 6 yıl önce Şikayet Et
    ramazan kurban bayramını takan yok
    Cevapla
  • canoğlucan 6 yıl önce Şikayet Et
    Noelin düşünüldüğü kadar keşke Milli Değerlerimizde düşünülse, Senol Güneş bu noktada maalesef sıfır.
    Cevapla
  • Can. 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahada şükür secdesi yapana ceza, istavroz çıkarana, noelciye alkış? UYAN UYAN.
    Cevapla
  • Ben. 6 yıl önce Şikayet Et
    Batı Ramazan veya Bayram günlerine denk gelen hangi maçta Müslümanlara saygı gösterdi. Hangi maç saati İFTAR düşünülerek ayarlanıyor. UYAN MÜSLÜMAN. Eziklik hep bizde. Bak adamın rahatlığına.
    Cevapla
  • Mertkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne batısı, fikstür Kurban ve Ramazan bayramına denk geldiğinde kimse bayramda maç mı yapılırmış demedi. Bunların uyduruk bayramına bizimkiler daha önem veriyor...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Sinyor Terim der Memlekettekileriniz sizin yerine kutlar :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle