Beşiktaş'tan flaş Arda Turan açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan'ın transfer edileceğine dair iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 25.12.2017 14:15 GÜNCELLEME 25.12.2017 23:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ı Beşiktaş'ta görmek istediğini ancak şu anda bu transferin gündemlerinde olmadığını söyledi.

İstinye Park Brooks Brothers'ta Jumbo'nun Beşiktaş için tasarladığı kahve fincanlarının tanıtımında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Orman, Arda Turan ile ilgili olarak, "Arda şahsen çok sevdiğim, çok önemli bir oyuncu. Türkiye'nin önemli bir değeri ve önemli bir markası. Bizim takımımızda Arda'nın oynadığı bölgelerde oyuncu yoğunluğumuz var. Bir takımda oyuncu transfer etmekten daha önemli olan şeylerden biri de mevcut oyuncularınızdan olabildiğince performans sağlamaktır. Arda'ya Beşiktaş forması nasip olsun isterim ama Beşiktaş'ın şu anda öyle bir gündemi yok." ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın Tolga Zengin ile sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımı değerlendiren Orman, "Futbol ailesi ufak bir ailedir. Herkes birbirini görür, konuşur. Ben de bugün Fatih Terim ile konuştum ve yeni görevi ile alakalı tebrik ettim. Biz saha içinde rekabet yaşıyoruz ama dışarıda herkes birbiriyle arkadaş. Bu bir mesaj manasına gelmez. Bizim takımımızdaki oyuncuların Fenerbahçe'de Trabzonspor ve Galatasaray'da da arkadaşları var. Bundan bir mana çıkarmak isterseniz çıkarın ama manası olan bir şey değil." şeklinde görüş belirtti.


CENK TOSUN HAKKINDA

Golcü futbolcu Cenk Tosun'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki soruya da Başkan Orman, "Cenk kıymetli bir kardeşimiz. Bizim evladımızdır. Oğuzhan da biraz önce buradaydı, o da bizim için öyle. Burada olmaktan mutlular. Kariyerleri için onlara faydalı olabilecek bir şey olursa ben de destek olurum.

Cenk önemli bir oyuncu, ancak bizim şu anda gündemimizde öyle bir durum yok. Niyetimiz olmadığı için fiyat belirlemeye de gerek yok. 

Cenk burada çok mutlu ve biz de ondan çok memnunuz"
yanıtını verdi.

"DEMBA BA'NIN GELMESİNİ İSTERİM"

Yine gündemde olan Demba Ba konusunda da Orman, "Demba Ba bizim evladımız. Gelmesini isterim ama sakatlık durumu nedir bilmiyorum. Ona bakmak lazım" şeklinde konuştu.

Fikret Orman, eski golcüleri Mario Gomez için de "Gomez, Milli Takım oyuncusuydu, parlayan yıldızdı. Şimdi Stuttgart'a gitti. Hayırlısı olsun" yorumunu yaptı.

Trabzonsporlu Sosa için de taleplerinin olmadığını söyleyen Orman, "Talep yapmadık, sezon başında da talebimiz olmadı. Şu anda da Sosa gündemimizde değil" şeklinde konuştu.

Fikret Orman, bir soru üzerine de Beşiktaş'ın ligdeki performansından memnun olmadığını, bu sene daha iyi olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Lig yarışı için de kısa bir yorum yapan Orman, "Güzel bir lig yarışı geçiyor. Hakemlerin etki etmediği bir ikinci yarı temenni ediyorum" dedi.

YORUMLAR 8
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne yapsın Arda yı. Arda yı alan ilk önce diyet uzmanı tutsun. Göbeğini gören top zannedip vole vurmaya çalışır.
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu vakitten sonra arda'dan birşey çikmaz almasinlar!
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    barça ardayı rizeye versin,bizde barçanın bir yıllık çay ihtiyacını karşılayalım.
    Cevapla
  • Faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim bu yöneticiler ne zaman akillanacak...arda dan ne hayiri bekliyorsunuzu kardesim?...ondan gelen hayir gelmez olsun...
    Cevapla
  • Kartal58 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda Oynayacaksa alın. Oynamayacaksa AMATÖR FUTBOLCU alın daha iyi oynar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle