Kayseri'de Şenol Güneş'e saldırı iddiası

Beşiktaş'ın, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında olay bir iddia gündeme geldi.

Kayseri'de Şenol Güneş'e saldırı iddiası
Kayseri'de Şenol Güneş'e saldırı iddiası
GİRİŞ 10.12.2017 23:21 GÜNCELLEME 11.12.2017 00:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçının devre arasında siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'e saldırı olduğu iddia edildi.

Bu iddiaya Beşiktaş ve Kayserispor'dan yanıt geldi.

YUMRUK İDDİASI

Beşiktaş'ın Kayserispor maçı sonrası Beyaz Futbol'da Ahmet Çakar ve Sinan Engin, soyunma odasına giden Şenol Güneş'e bir kişinin saldırdığı ve deneyimli teknik adama yumruk attığı öne sürüldü.

Takımların soyunma odasına gittiği sırada önce ses bombası patladığı ve daha sonra ise Şenol Güneş'e saldırıldığı ifade edildi. Hakem hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun saldırının ardından Şenol Güneş ile görüştüğü ve "İsterseniz maça çıkmayabilirsiniz" dediği ancak deneyimli teknik adamın ise "Hayır, Beşiktaş sahada olacak ve buradan çıkıp gidecek" ifadelerini kullandığı öne sürüldü. Bu arada Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün olayla ilgili olarak görüntüleri istediği ve gerekli işlemlere başlayacağı belirtildi.

EROL BEDİR: "BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜK, 'SORUN YOK' DEDİLER"

Ortaya atılan bu iddiaların ardından Kayserispor Başkanı Erol Bedir, canlı yayında flaş bir açıklama yaptı. Erol Bedir, "Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay ile görüştüm ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ufak tefek tribünlerden tahriklerin olduğunu ve bunun her yerde yaşandığını dile getirdi. Ayrıca bizlere de teşekkür ettiler." dedi.

YORUMLAR 6
  • tayyip güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    demeçlerine dikkat edin , her yenilgide yada puan kaybında , ya hakeme, ya karşı takıma karalayıcı ve aşşağılayıcı konuşmaları ile empati topluyor , bir kere empati yapamamıştır. Bu ülkede az sayıda adam var onlarda bu makamlara gelse şımarırmıydı yaşamadan bilemeyeceğiz fakat o adam gibi adamlara fazla şans verilmiyor maalesef..
    Cevapla
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın bunları, şenol birşey yok demiş de maça çıkmış. Dürüst şenol di mi o algıyı veriyorsunuz. hakem kayseriyi biçmiş resmen.
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi Kayseri ceza alsa GS maçını seyircisiz oynayacak
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kayseri çok tilki insanlar Alanya da da aynısını yaptınız çekin pis ellerinizi futboldan çocuklar kadınlar artık futboldan nefret etmeye başladi
    Cevapla
  • asdasd 6 yıl önce Şikayet Et
    sen ne saçmalıyorsun boş insansın ya
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    beyaz fotbul provakasyona devam şimdide hedefte kayseri var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle