Vida gelmeden gönülleri fethetti!

Domagoj Vida, Eylül ayında Beşiktaş ile ön protokol yapmıştı. Daha sonra İtalya ve İngiltere'den de teklifler aldı ancak yıldız oyuncu sözünü tuttu ve Beşiktaş'tan vazgeçmedi.

Vida gelmeden gönülleri fethetti!
Vida gelmeden gönülleri fethetti!
GİRİŞ 09.12.2017 10:13 GÜNCELLEME 09.12.2017 10:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak Dinamo Kiev'in yüksek bonservis talebi nedeniyle gelişini ertelemek zorunda kaldığı Domagoj Vida, sözleşmesinin bittiği Ukrayna ekibiyle vedalaştı… Artık önünde siyah-beyazlı formayı giymesine hiçbir engel kalmadı… Aslında Beşiktaş, Vida ile ağustos ayında anlaşmış ve ön protokol yapmıştı. Yıldız futbolcunun alacağı rakam da belliydi: 4.5 yıllık sözleşme karşılığında, sezon başına 3 milyon Euro… Protokole 4 milyon Euro da cayma bedeli konmuştu…

RESMİ SÖZLEŞME 4 OCAK'TA İMZALANACAK

Bu süreçte Hırvat stoper, İtalyan ekibi Inter ve İngiliz temsilcisi Leicester City'den teklif aldı. Ortada 4 milyon Euro'luk bir tazminat vardı ama Inter ve Leicester gibi kulüpler için bu rakamı ödemek hiç de zor değildi. Ancak Vida, "Beşiktaş'a söz verdim" diyerek, gelen cazip teklifleri geri çevirdi ve İstanbul için gün saymaya başladı.

DINAMO KIEV'E VEDA ETTİ

Vida, Dinamo Kiev'in UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan'ı 4-1 yendiği maç sonrası taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda etti. Sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Vida, 90 dakikanın ardından statta tur atarak Kiev'li taraftarları selamladı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    iddia bayiinden çıkarken resimleri çıkar yakında
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi sende hazımsız! alamayınca çamur at lekesi kalsın sizinki
    Cevapla
  • Real ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle defans sorunumuzu vida ile gidericez
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yedek kalacak tosic puyol gibi oynuyor pepe zaten as adam
    Cevapla