Cenk için 22 milyon bütçe ayırdılar!

İspanya La Liga ekibi Valencia, Beşiktaş'ın yıldızı son zamanlarda iyice parlayan golcü ismi Cenk Tosun için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Cenk için 22 milyon bütçe ayırdılar!
Cenk için 22 milyon bütçe ayırdılar!
GİRİŞ 07.12.2017 12:27 GÜNCELLEME 07.12.2017 12:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de attığı gollerle takımını sırtlayan, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 gol 1 asistlik performansıyla siyah beyazlıların G Grubu'ndan namağlup lider çıkmasında büyük pay sahibi olan Cenk Tosun için İspanya'nın köklü kulüplerinden Valencia devrede!

İspanya'nın prestijli gazetelerinden AS, kadrosundaki iki santrforu sakat olan ve tek santrforla idare etmk durumunda kalan Valencia'nın Cenk Tosun için 22 milyon €'luk bütçe ayırdığını, ara transferde Beşiktaş'a resmi teklif götürmeye hazırlandığını iddia etti.



İngiliz ekipleri Crystal Palace ve Newcastle United'ın da Cenk Tosun'u istediğini belirten AS, Palace'ın Tosun Paşa için 13 milyon € teklifte bulunduğunu fakat Beşiktaş'ın bu teklifi reddettiğini hatırlattı.

AS haberinde ayrıca, Cenk'i bitirebilmek ve Newcastle United'ı saf dışı bırakabilmek için Valencia'nın 22 milyon €'dan biraz daha yukarı çıkabileceğini belirtti.

YORUMLAR 4
  • xxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    cenk değil 22 milyon 2 milyon bile etmez. bu adama bu parayı verenin aklına şaşarım. yurt dışına gitsin de görelim futbolculuğunu.
    Cevapla
  • Cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Leibzig in golcüsü kaç gol kaçırdı. Say ve ona 50 civarı bir para vermişlerdi zannedersem. Son 10 dk da maçta kendi çabasıyla 2 gollük pozisyona girdi. Bir de bu açıdan bak.
    Cevapla
  • Filipinler C. Bşk. 6 yıl önce Şikayet Et
    niye bizim oyuncular oralara transfer olurda forma yüzü göremezler? Ya oynayamazlar, veya büyük balik küçük balığı yemesi için mi? ...gelçi bizimkilerin ufku dar ve alemlere akmak daha güzel (mi acaba :( )
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi İspanyolların vermek istediği 22 milyon bazılarını yine rahatsız edecek :)
    Cevapla