Orman'dan cevap: Tudor çok haklı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbideki Galatasaray galibiyeti sonrasında çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Orman'dan cevap: Tudor çok haklı
Orman'dan cevap: Tudor çok haklı
GİRİŞ 05.12.2017 10:08 GÜNCELLEME 05.12.2017 10:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbideki Galatasaray galibiyeti sonrasında çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası, dev mücadele sonrasında yaptığı açıklamada, "Sadece 1 maç kazandık. Mutluyuz. Galatasaray'ı yeneceğimizi biliyordum. Beşiktaş takımı, bu kadrosuyla üç maç üst üste kötü oynamaz. İyi oynadığında da yenemeyeceği takım yok. Galatasaray'ı derbideki mücadelesi sebebiyle tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

ORMAN'DAN TUDOR'A CEVAP

Karşılaşma sonunda Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un, "Tanıdığımız Galatasaray yoktu. Oyuncularım atmosferden etkilendi" sözleriyle ilgili olarak da konuşan Orman, "Beşiktaş'ın stadındaki atmosfer bambaşka. Buraya gelip de etkilenmeyen takım yok. Tudor da bunu içtenlikle dile getirmiş" dedi.

"LEIPZIG'İ DE YENECEĞİZ"

Devler Ligi'nde çarşamba günü RB Leipzig'le oynayacakları mücadeleyle de ilgili konuşan Başkan, "İnşallah Leipzig'i de yenip grup maçlarını bitireceğiz. Sonrasında Şubat ayına kadar Avrupa defterini kapatıp tamamen lige odaklanacağız. Ligde üst üste 3. şampiyonluğumuz için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasatayla dalga geçmiş, Galatasarayın buna karşın yapacağı iki şey var Beşiktaşla oynayacağı diğer maçı en az 3 farklı yenmesi ve şampiyon olması
    Cevapla
  • Genç fb 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanlisi var FENER ETKILENMEZ ETKİLER
    Cevapla
  • cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Derbi geldi geçti diğer yüzlercesi gibi. Tebrik ederiz. Leipzig karşısında başarılar.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ı derbideki mücadelesi sebebiyle tebrik ederim" :) Abi bu ne ya
    Cevapla