Tolgay'ın sözleşmesinde dikkat çeken madde

Beşiktaş ile sözleşmesini uzattığını açıklayan Tolgay Arslan'ın serbest kalma maddesinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Tolgay'ın sözleşmesinde dikkat çeken madde
Tolgay'ın sözleşmesinde dikkat çeken madde
GİRİŞ 23.11.2017 09:36 GÜNCELLEME 23.11.2017 10:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tolgay Arslan'ın 1 milyon 550 bin Euro olan yıllık ücreti, son yapılan iyileştirmeyle 2 milyon 500 bin Euro'ya çıkarıldı. Ayrıca 27 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesinde, '10 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesinin bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tolgay Arslan, Porto maçının ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor" demişti. Uzun süredir hem Türkiye'den hem de yurt dışından talipleri olan 27 yaşındaki futbolcunun verdiği müjdeyle beraber, yeni kontratın detayları ortaya çıktı.

10 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR!

Tolgay'ın 1 milyon 550 bin Euro olan yıllık ücretinin, son zamla birlikte 2.5 milyon Euro bandına çekildiği öğrenildi. Bununla birlikte sözleşmede dikkat çeken bir diğer unsur da, '10 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesinin bulunması.

YORUMLAR 5
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir galatasarayli olarak ifade edeyim ki şuan türkiye liginin en klas topçusu.
    Cevapla
  • son_durak 6 yıl önce Şikayet Et
    Tolgay için 10 milyon az, böyle oynamaya devam ederse sene sonu bizde kalmaz.
    Cevapla
  • isim 6 yıl önce Şikayet Et
    Buna 10 milyonu kim verir Allahaşkına!
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin takımın hangisi bilmem ama bu kalitede futbolcu yoktur kesin. Futbol uleması sen daha iyi biliyon demi iyi futbolcuyu avrupa takımlarının Scaut larından!
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    veren çok sen canını sıkma, adamı bir canlı izle ondan sonra konuş. adamın ismi türk diye mi bu kadar basite alıyorsunuz değersiz kılıyorsunuz.
    Cevapla